Uutiset

Tiedote

Ticket Transfer – siirrä liput koko seurueelle

Ticket Transfer on nyt saatavilla valituissa tapahtumissa!

Ota käyttöön mobiililiput ja siirrä saman lipputilauksen liput koko seurueelle.

Tutustu mobiililippuihin ja Ticket Transferiin

Ticket Transfer mahdollistaa digitaalisten mobiililippujen siirron jokaiselle tapahtumakävijälle.

Lippujen siirtäminen Ticket Transfer -ominaisuudella on nopea ja helppo tapa lähettää lippuja ystäville tai perheenjäsenille. Enää sinun ei tarvitse odottaa ystävääsi tapahtumapaikan ulkopuolella, kun hän on jälleen kerran myöhässä! Kun ostat useampia lippuja tapahtumaan, voit siirtää muulle seurueelle heidän omat mobiililippunsa.

Lippujen siirto onnistuu käyttäjätililläsi Ticketmasterin verkkokaupassa ja mobiilisovelluksessa. Tapahtumaan saapuminen ja lipunluku on helppoa, kun koko seurueella on käyttäjätileillään omat lippunsa.

Ostaessasi Ticketmasterin verkkokaupasta tai sovelluksesta lippuja, rekisteröidyt käyttäjäksi. Kun valitset toimitustavaksi eTicketin tai mobiililipun, ovat ne käytettävissä käyttäjätililläsi Ticketmasterin sovelluksessa ja verkkokaupassa mobiilissa. Sinun ei tarvitse printata lippuja tai etsiä pdf-tiedostoja sähköpostistasi. Voit näyttää yksilöllistä ja turvallista mobiililippua tapahtuman lipunluvussa.

Ominaisuus on käytettävissä valituissa tapahtumissa. Laajennamme ominaisuuden käytettävyyttä jatkuvasti olemassaoleviin sekä myyntiin tuleviin uusiin tapahtumiin.

Mikäli et näe käyttäjätililläsi lipputilauksesi yhteydessä ”Siirrä liput” -nappia, se tarkoittaa, että lipun siirtoa ei voi käyttää kyseisessä tapahtumassa. Käytettävyys voi vaihdella riippuen teknisistä vaihtoehdoista ja tapahtumajärjestäjästä.

Kysymyksiä ja vastauksia Ticket Transfer -ominaisuudesta

Miten siirrän lippuja? Miten peruutan tehdyn siirron? Voiko siirrettyjä lippuja siirtää uudelleen? Löydät vastauksen näihin ja muihin kysymyksiin täältä.

Tsekkaa kaikki uusimmat tapahtumauutiset ja nappaa liput!