Musiikki

Vuoden tapahtumat 2015 – Ticket of the Year (TMTOTY)

TMTOTY

Vuoden 2015 parhaat tapahtumat

 

Lippupalvelun vuosi 2015 oli tulvillaan konsertteja, festivaaleja, näytelmiä, komediaa, tanssitapahtumia sekä urheilua unohtamatta tietenkään perheen pienimpiä. Joulukuun alussa järjestetyssä äänestyksessä tutkittiin, mitkä tapahtumat olivat jääneet kävijöiden mieleen vuoden parhaimpina. Vuoden 2015 tapahtumien ohella tapahtumakävijöiden oli mahdollista äänestää myös eniten odottamaansa tapahtumaa vuonna 2016.

 

Äänet on nyt laskettu ja tulokset ovat selvillä. Vastauksia äänestykseen tuli huikeat yli 3 000. Ja voittajaksi lopulta selviytyi…

ACDC

Vuoden tapahtuma 2015 oli AC/DC.

Suuret onnittelut AC/DC:lle. Show oli todella mieleenpainuva!

Äänestyksessä vuoden parhaasta tapahtumasta kärkeen kiilasi siis Hämeenlinnan uuden tapahtumapuiston heinäkuussa valloittanut AC/DC, ja hyvänä kakkosena listalle nousi kotimainen kestosuosikkimme Jari Sillanpää Olympiastadionilla järjestetyllä 50-vuotisjuhlakonsertillaan. Festivaaleista suosituin oli 45-vuotisjuhlavuottaan viettänyt Ruisrock, josta nautittiin tänäkin vuonna heinäkuun helteissä. Myös Sami Hedbergin stand up -kiertue nousi suosituimpien joukkoon koko maassa.

05_TOTY FI-01-TOP5

Suomen TOP 5 tapahtumat vuonna 2015.

Takana on hieno ja monipuolinen tapahtumavuosi, ja odotamme innolla jo ensi vuotta: kevään ja kesän tapahtumien lipunmyynti on kovassa vauhdissa. On ilo havaita, kuinka erilaiset tapahtumat ympäri Suomen ovat jääneet ihmisten mieliin ikimuistoisina. Vastaajilla oli myös runsaasti odotuksia tulevien tapahtumien suhteen, ja on havaittavissa, että elämysten perässä ollaan valmiita lähtemään myös ulkomaille. On hienoa olla mukana toteuttamassa näitä toiveita ja elämyksiä; vuodesta 2016 on tulossa vähintään yhtä tapahtumarikas kuin tästä vuodesta, kertoo Lippupalvelun markkinointipäällikkö Sami Verno.

 

Ensi vuonna suomalaiset odottavat näkevänsä estradeilla muun muassa Adelen, Iron Maidenin ja Queenin; osan tullaan näkemään Suomessa ja osa muualla Pohjoismaissa. Myös festivaalit ovat innokkaana festivaalikansana tunnettujen suomalaisten suosiossa.

05_TOTY FI-03-2016

Vuoden 2016 odotetuin tapahtuma

 

Lahjakorttiarvonnan voittaja

Kirsikkana kakun päällä, onnea Johanna Aikasalo, joka arpoutui #TMTOTY kilpailun arvonnassa Lippupalvelun 500€ lahjakortin voittajaksi kaikkien vastaajien keskuudesta.

Kiitos kaikille teille Ticket of the Year arvontaan osallistuneille. Ilahduimme suuresta vastausmäärästä ja kilpailun aktiivisesta jakamisesta sosiaalisessa mediassa. Tehdään ensi vuodesta yhdessä entistäkin parempi tapahtumavuosi.

TICKET OF THE YEAR 2015 - PHOTO 2 - FOR BLOG AND SOCIAL_(c)_Geoffrey_Hubbel

(c) Geoffrey Hubbel

Hyvää joulunaikaa ja onnea vuodelle 2016!

 

Lämpimin terveisin,

Lippupalvelun väki