Ticketmaster

Tiedote

Ticket of the Year – äänestä suosikkitapahtumaasi!

Ticketmasterin Ticket of the Year, vuoden paras tapahtuma -äänestys, on nyt auki - osallistu ja voita Ticketmasterin 500 €:n lahjakortti!

Äänestä

Ticket of the Year

Toteutamme perinteisen Ticketmasterin vuoden paras tapahtuma -äänestyksen nyt neljättä kertaa, suurempana kuin koskaan. Sinulla on mahdollisuus äänestää sekä vuoden parasta tapahtumaa, että tapahtumaa, jota odotat eniten tulevalta vuodelta 2019.

Suosikkitapahtumaksesi voit äänestää konserttia, festivaalia, urheilutapahtumaa, teatteriesitystä tai muuta yksittäistä tapahtumaa, joka on sykähdyttänyt tänä vuonna.

Äänestysaikaa on 5.11. lähtien aina 11.11. klo 23.59 asti.
Äänestys osoitteessa:
www.ticketmaster.fi/toty

Voittajaa ei valita myytyjen lippujen määrällä tai muilla lipunmyynnin mittareilla. Valta on yleisöllä, ja eniten ääniä saanut tapahtuma on vuoden paras tapahtuma -äänestyksen voittaja. Voittajat julkistetaan loppuvuoden aikana.

Etsitään yhdessä vuoden paras tapahtuma ja ensi vuoden odotetuinta tapahtumaa.

Osallistu, vaikuta ja voita!

Äänestys toteutetaan samanaikaisesti kaikissa Ticketmaster-maissa ja viime vuonna siihen osallistui kaikkiaan yli 175 000 Ticketmasterin asiakasta maailmanlaajuisesti. Suomessa suosikkitapahtumansa äänestykseen osallistui lähes 11 000 tapahtumakävijää. Ticketmasterin suomalaiset asiakkaat äänestivät Guns N’ Roses Kantolan konsertin vuoden 2017 parhaaksi tapahtumaksi maassamme. Kuluvan vuoden aikana on jälleen koettu tuhansia upeita tapahtumia ympäri maan, joten odotamme innolla tämän vuoden parasta tapahtumaa ja mitä tapahtumaa odotetaan eniten ensi vuoden osalta.