Tiedotteet

Tiedote

The World of Hans Zimmer -kiertue Hartwall Arenalle

Hartwall Arenan 10. helmikuuta valloittava The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration on osa maailmalla jättisuosioon noussutta areenakiertuetta.

Katso tarjolla olevat liput

Konsertin kuraattorina ja show’n musiikillisena johtajana toimii Oscarilla sekä useilla Grammyilla ja Golden Globeilla palkittu Hans Zimmer, jota on kutsuttu myös elokuvamusiikin ainoaksi rocktähdeksi.

Monet The World of Hans Zimmer -kiertueen konserteista Oslosta Pariisiin ja Milanoon ovat jo loppuunmyytyjä – Hartwall Arenan liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 1. marraskuuta.

The World of Hans Zimmer -konsertissa kuullaan Hans Zimmerin säveltämää musiikkia lukemattomista hittielokuvista, kuten Leijonakuningas, Gladiaattori, Pirates of the Caribbean, Da Vinci -koodi, The Dark Knight, Inception ja Interstellar.

Hans Zimmer ei itse esiinny tällä kuratoimallaan kiertueella, mutta hän on kutsunut tapahtumaan esiintymään joukon pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitaan ja ystäviään. Gladiaattorin tunnuskappaleen ”Now We Are Free” esittäjä Lisa Gerrard tunnetaan myös lisänimellä ”Voice of Hans Zimmer” sekä Dead Can Dance -yhtyeen solistina. Muita vieraita ovat esimerkiksi Wonder Woman-, Leijonakuningas- ja Inception-elokuvien sellisti Tia Guo, mm. Pirates of the Caribbeanin ja Kung Fu Pandan ääniraidoilla huilua soittanut Pedro Eustache sekä jo Hans Zimmer Live -kiertueella esiintyneet viulisti Rusanda Panfili ja perkussionisti Lucy Landmore. Muita Hans Zimmerin valitsemia artisteja ovat laulajat Gan-ya Ben-Gur Akselrod ja Asja Kadric, kitaristi Amir John Haddad, basisti Juan Garcia-Herreros, pianisti Eliane Correa sekä perkussionistit Aleksandra Suklar ja Luis Ribeiro.

The World of Hans Zimmer – A Symphonic Celebration -konserteissa Hans Zimmerin elokuvamusiikkia esitetään ensimmäistä kertaa elävänä sinfoniaorkesterille sovitettuna. Konserttikokemuksen viimeistelevät taustalla jättimäiselle videoseinälle projisoidut elokuvakohtaukset sekä Gavin Greenawayn johtaman sinfoniaorkesterin ja kuoron esiintymiset.

Hans Zimmer on vieraillut Suomessa vain kerran aiemmin, keväällä 2017, jolloin Hartwall Arena oli loppuunmyyty.

THE WORLD OF HANS ZIMMER – A SYMPHONIC CELEBRATION

Ma 10.2.2020 Helsinki, Hartwall Arena
Aikataulu: ovet auki 18.00 & showtime klo 19.30
Liput ja VIP-paketit: alkaen 69€ / 79€ / 89€ / 109€. Liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa perjantaina 1.11.2019 klo 9.00.

Hans Zimmer Helsinki

www.worldofhanszimmer.com
www.facebook.com/WorldOfHansZimmer