Festivaali

Tiedote

Tekno- ja housemusiikkifestari CNNCT tulee taas

Viime kesänä loppuunmyyty CNNCT Festival saa jatkoa. Liput kesälle 2023 nyt myynnissä.

Katso saatavilla olevat liput

Viime kesänä suuren suosion saavuttanut ja loppuunmyyty CNNCT Festival järjestetään jo toista kertaa. Viime kesänä jengiä tanssittivat muun muassa Mark Knight ja Boris Brejcha. Festari tuo jälleen lavalle housen ja teknon huippunimet.

CNNCT.VOL2 -festarin liput ovat nyt myynnissä! Toimi nopeasti, jos mielit kesällä tanssimaan.


Espoossa viime kesänä loppuunmyyty tekno- ja housemusiikin suurtapahtuma CNNCT toteutuu myös tulevana kesänä. Tapiolan Kulttuuriaukion lavalle nousevat 16.-17.6.2023 supertähdet Adam Beyer, Deborah De Luca, Meduza ja KREAM.

Danceterian ja All Things Liven järjestämä kaksipäiväisen festivaalin Early Bird -hintaiset liput liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterilla.

Kevään aikana on luvassa lisää artistijulkistuksia.

CNNCT tuo lavalle teknon ja housen supertähdet

Lauantaina 17.6. pääesiintyjänä nähdään ruotsalainen tekno-DJ ja tuottaja Adam Beyer, joka aloitti uransa jo 1990-luvun puolivälissä. Maailmankuulun levy-yhtiö Drumcoden perustajanakin toimiva legenda on haluttu pääesiintyjä maailman suurimmilla festivaaleilla ja palaa vihdoin Suomeen yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen.

Perjantaina 16.6. pääesiintyjänä esiintyvä italialaissyntyinen Deborah De Luca on teknomusiikissa harvinainen naistuottaja, joka on myös saanut lempinimen Napolin teknokuningatar. Hän on laajalti tunnustettu yhdeksi teknomusiikin merkittävimmistä hahmoista ja on säännöllinen esiintyjä maailman arvostetuimmissa konemusiikkitapahtumissa.

Deborah De Luca yhdistelee seteissään suvereenisti rankkaa ja minimaalista technoa eeppisiin melodisiin äänimaisemiin, jotka yhdessä luovat hypnoottisen ja ekleettisen kokemuksen tanssilattialla. Deborah De Luca on ollut CNNCTin artistikyselyissä toivotuin naispuolinen tekno-DJ.

House-musiikin päiväradioihin ympäri maailmaa palauttanut italialainen Meduza on kerännyt yli kaksi miljardia striimiä Piece Of Your Heart -kappaleellaan ja sai vuonna 2019 Grammy ehdokkuuden. Meduza nähdään CNNCT-festivaalilla lauantaina 17.6.

Perjantaina 16.6. lavalle nousee KREAM. KREAM on norjalainen tuottaja ja DJ-duo, joka on saanut ympäri maailman huomiota melodisilla tech house -kappaleillaan ja on kerännyt yhteensä yli miljardi striimiä. Heidän omalaatuisesta LIQUID : LAB -sarjastaan YouTubessa on tullut yksi suurimmista tanssimusiikin verkkotapahtumista, jota striimataan Norjan ainutlaatuisimmista paikoista säännöllisesti yli miljoonalle katsojalle.

CNNCT.VOL2 – liput & artistit

16.-17.6.2023
Tapiolan Kulttuuriaukio, Espoo

Liput nyt myynnissä Ticketmasterilla
Liput alk. 53,50 € + tilausmaksu alk. 1,50 €/tilaus

Pe 16.6.2023
Deborah De Luca
KREAM

La 17.6.2023
Adam Beyer
Meduza

+ lisää artistijulkistuksia luvassa keväällä.

Lisätiedot:
www.cnnct.fi
www.adambeyer.se
www.deborahdeluca.it
www.meduzamusic.net
www.wearekream.com


Lue lisää festariuutisia.