Musiikki

Tiedote

Tanskalainen D-A-D Helsingin Kaapelitehtaalle lokakuussa

Konsertin julkinen lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterilla pe 31.5.2024 klo 13.

Katso saatavilla olevat liput

Hard rock -yhtye ja Tanskan musiikkihistorian kiintopiste D-A-D saapuu lokakuussa Suomeen. Bändi esiintyy Helsingin Kaapelitehtaalla 12.10.2024. Yhtye on nähty viimeksi Suomessa loppuunmyydyllä keikalla Suvilahdessa kesällä 2023.

Kaapelitehtaan lokakuisen keikan lipunmyynti käynnistyy perjantaina 31.5.2024 klo 13 Ticketmasterilla. Lue Mastercard-ennakkomyynnin lisätiedot artikkelin lopusta.

40-vuotias D-A-D juhlakiertueella

Legendaarinen tanskalaisyhtye D-A-D on ikinuori instituutio. Yhtye on pysytellyt tanskalaisen rockin keihäänkärkenä jo vuodesta 1989, jolloin heidän läpimurtohittinsä Sleeping My Day Away julkaistiin.

Kunnioitettavan 40 vuoden rajapyykin saavuttanut yhtye on edelleen yhtä riehakas, räiskyvä ja aito kuin varhaisvuosinaan. Suomeen saapuva kiertue on osa bändin Celebrating 40 Years Tour 2024 -rundia.

Vuosien varrella yhtye on piirtänyt puumerkkinsä rockin maaperään alati kehittyvällä mutta tunnistettavalla musiikillisella profiilillaan, puhtaalla esiintymisen ilolla ja huumorilla, jota näkyy nykyisin lavalla ehkä enemmän kuin koskaan. Bändin tankki on täynnä räjähdysaltista rock-petrolia, kun nämä neljä viihdyttäjää käynnistävät moottorinsa ja polkaisevat tallan pohjaan!

D-A-D – Sleeping My Day Away

Tanskan musiikkihistorian keskeinen tekijä

D-A-D soittaa kaiken suoraan sydämestä aina rock-kappaleista koskettaviin balladeihin. Se tunnetaan repivästä action rockistaan, johon on sekoitettu bluesia, cowpunkia ja countrya eli kaikkea sitä, mikä tekee rock’n’rollista ajatonta.

Yhtye on vuosien varrella tehnyt itsestään yhden keskeisimmistä osista Tanskan musiikkihistoriaa, ja se puhuttelee edelleen yhtä lailla niin nuorempia kuin varttuneempiakin rock-faneja. Liki neljän vuosikymmenen ajan bändi on uskaltanut uudistua ja kehittää musiikkiaan. Bändi on kiertänyt ympäri Eurooppaa ja vieraillut viime vuosina myös Australiassa ja Yhdysvalloissa.

D-A-D on siirtynyt neljänteen nuoruuteensa. Voisimme helposti luottaa vanhoihin biiseihimme ja esittää niitä tutulla vimmallamme, mutta meidän täytyy pystyä parempaan! Jokainen julkaisumme on mahdollisuus uudistua, me ikään kuin poltamme D-A-D:n jokaisella julkaisullamme, jotta näemme mitä tuhkasta nousee. Ja siitä sitten luomme taas jotain täysin uutta!

yhtyeen keulahahmo Jesper Binzer kertoo.


Jesper Binzerin laulu, Jacob Binzerin viiltävät kitarat, Stig Pedersenin omituiset mutta aina yhtä groovaavat bassot ja Laust Sonnen rumpujen pärinä jyräävät samalla teholla vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Konsertti ja lipunmyynti

D-A-D (DK)
Celebrating 40 Years Tour 2024
La 12.10.2024
Kaapelitehdas, Helsinki

Julkinen lipunmyynti käynnistyy pe 31.5.2024 klo 13:00 Ticketmasterilla.
Liput palvelumaksuineen alkaen 59,50 €. Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €.

Mastercardin ennakkomyynti on käynnissä ke 29.5. klo 10 – pe 31.5. klo 10. Mastercard-kortinhaltijoilla on pääsy tapahtuman ennakkomyyntiin ja omaan lippukiintiöön. Lue lisää täältä.


Lue lisää tapahtumauutisia.