Uutiset

Esittelyssä

Syksyn 2023 stand up & show – 7 kiinnostavaa esitystä

Syksy 2023 saapuu naurun ja viihteen siivittämänä, kun stand up -komiikka ja maagiset show’t valloittavat salit ja näyttämöt. On aika heittäytyä naurun ja magiikan pyörteisiin!

Katso kaikki tapahtumat

Stand up -keikat ja show’t syksyllä 2023

Suomen ja maailman eturivin koomikot tarjoilevat tänä syksynä hulvattomia vitsejä sekä teräviä huomioita ihmiselon huvittavuudesta. Näillä keikoilla nauru on taattu, ja ne tarjoavat loistavan tilaisuuden rentoutua ja jakaa naurua ystävien kanssa.

Syksyllä on luvassa myös huimaa taikuutta ja mentalismia. Lavoilla nähdään suuria persoonia, lumoavaa illuusiota sekä mieltä kutkuttavia ja testaavia esityksiä.


Ismo Leikola

Ismo Leikola

Tarkkailijana ja havainnoitsijana tunnettu Ismo Leikola näkee tutut asiat omien lasiensa läpi. Leikola osaa laittaa arkiset asiat humoristisiin raameihin ja saa yleisön nauramaan (ja joskus myös punastelemaan).

Ismo Leikola vyöryttää Suomen lavoille uuden stand up -settinsä ”Sanomista”. Show’ssa ei sanoja säästellä, ja luvassa on tuttuun tapaan uusia ja teräviä oivalluksia ihmiselon komiikasta. Kiertue nähdään Suomen lisäksi myös maailmalla Yhdysvaltoja ja Eurooppa myöten.

24.10.2023, Kuusankoskitalo, Kouvola
2.12.2023, Verkatehdas, Hämeenlinna


Jarkko Tamminen Show

Jarkko Tamminen Show

Jarkko Tamminen Show tulee suurempana ja viihdyttävämpänä kuin koskaan! Show tuo yleisön eteen yli 30 ikonista imitaatiohahmoa. Parituntisen esityksen aikana Jarkon esittäminä estradille pääsevät esimerkiksi Sauli Niinistö, Kaija Koo, Antti Tuisku, Lauri Tähkä ja Donald Trump.

Jarkko Tamminen Show ei ole perinteinen yhden miehen stand up -show. Se yhdistelee ensiluokkaista imitaatiota, sketsiviihdettä, parodiahahmoja sekä tanssia ja musiikkia suurproduktion mittasuhteissa ammentaen nauruhermoja kutittavia tulkintoja ajankohtaisista aiheista.

8.-9.12.2023, Verkatehdas, Hämeenlinna


Kummeli Show

Kummeli Show

Maamme kovin ja ilmiömäisin koomikkoryhmä Kummeli lähtee kiertueelle 12 vuoden tauon jälkeen. Tämä hulvaton poppoo on naurattanut itsensä suomalaisten sydämiin 1990-luvun alkupuolelta lähtien YLE TV2:n Kummeli-sketsiohjelmassa.

Tutun Kummeli-porukan (Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela ja Olli Keskinen) lisäksi estradilla nähdään myös Kontio & Parmas -tv-sarjasta tuttu Sirkka (Kaisa Hela). Kyllä lähtee!

4.11.2023, Zemppi Areena, Kempele
26.11.2023, Karelia-Sali, Imatra
2.12.2023, Virkistyshotelli Yyteri, Pori


Sami Hedberg

Sami Hedberg

Rakastettu ja hulvaton Sami Hedberg on taas tien päällä. Kiertueella nautitaan Samin käsikirjoittamista nauruhermoja kutkuttavista tarinoista, mielikuvituksen synnyttämistä hahmoista sekä improvisaatiosta.

Nautitpa illasta yksin tai porukalla, Samin keikalla naurut on taattu.

6.10.2023, Kuusankoskitalo, Kouvola
21.10.2023, Verkatehdas, Hämeenlinna
10.11.2023, Kuusamotalo, Kuusamo


The Comedy Store

The Comedy Store

The Comedy Storea on kuvailtu vaihtoehtoisen komedian syntymäpaikaksi Iso-Britanniassa ja se on käynnistänyt lukemattomien ympäri maailmaa tunnettujen stand-up -tähtien uran.

Vaikka marraskuun keikkaillan esiintyjät vahvistetaankin vasta myöhemmin, on lavalle syytä odottaa stand upin kirkkaimpia nimiä. The Comedy Store -illoissa ovat jo aiemmin tänä vuonna esiintyneet Geoff Norcott, Laura Lexx, Lily Phillips, Finlay Christie, Sally-Anne Hayward ja Stephen Grant. Marraskuisen illan juontaa Ray Zambino.

18.11.2023, Apollo Live Club, Helsinki


Henri Kemppainen

Henri Kemppainen

Suomen valovoimaisimpiin taikureihin lukeutuvan Henri Kemppaisen Suuri Taikashow -kiertueen esitykset yhdistelevät kekseliäästi niin taikuuden klassikoita kuin suuria illuusioitakin, joita Suomessa harvemmin näkee. Taikuuden ja illuusioiden lisäksi kiertueella nähdään Kemppaisen suosittua lähitaikuutta, joka on tullut tutuksi mm. miehen kansainvälisessä tv-levityksessä olevasta Magic in Lapland -sarjasta.

Kainuulaislähtöinen taikuri Henri Kemppainen on tunnettu loistavasta kyvystään pitää yleisö hyppysissään ja penkkiensä reunoilla. Kemppaisen energinen esiintymistyyli yhdistyy mieltä hämmentäviin ja upeisiin esityksiin.

18.11.2023 klo 15 & 19:30, Savoy Teatteri, Helsinki
2.12.2023, Madetojan Sali, Oulu
10.12.2023, Lappeenranta-Sali, Lappeenranta


Pete Poskiparta

Pete Poskiparta

Yli 33 000 katsojaa Suomesa kiertueillaan kerännyt ja maailmalla arvostettu mentalisti Pete Poskiparta temppuilee ja kääntää mieliä syksyllä Oulussa. Suomen ykkösmentalistin esitykset ovat eräänlaisia mielen ihmeiden konsertteja, joissa esiintyjä ja yleisö pelaavat yhteen kuin taitava jazz-orkesteri.

Ainutlaatuinen kokonaisuus syntyy joka ilta vaihtuvasta sisällöstä, johon on poimittu Peten hämmästyttävimmät osuudet vuosien varrelta sekä koko joukko uutta ja ennen näkemätöntä materiaalia.

29.9.2023 RioLive, Oulu


Kaikki teatterit, taidetapahtumat, komedian ja show’t löydät Teatteri & Show -oppaastamme.

Lue lisää tapahtumauutisia.