Tiedotteet

Tiedote

Supertähti Robbie Williams esiintyy kesällä Pori Jazzissa

Festivaalin liput ovat myynnissä edulliseen ennakkohintaan 31.12.2022 asti.

Katso saatavilla olevat liput

Brittiläinen supertähti Robbie Williams juhlii 25-vuotista soolouraansa XXV-kiertueella, joka saapuu Porin Kirjurinluodon konserttipuistoon festivaalin päätöspäivänä, lauantaina 15. heinäkuuta. Robbie Williamsin laaja kiertue ja uusi XXV-albumi esittelevät tunnetun artistin pitkää soolouraa.

Robbie Williams on myynyt uransa aikana yli 85 miljoonaa albumia. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muuan muassa ”Feel”, ”Angels” ja ”Let Me Entertain You”. Laulajan uusi albumi sisältää Robbie Williamsin suurimmat hitit uudelleen sovitettuna ja kuuluisan hollantilaisen Metropole Orkestin kanssa äänitettyinä.

XXV-albumi nousi heti julkaisunsa jälkeen listaykköseksi Britannian albumilistalla. Tällä saavutuksella Williams nousi Iso-Britannian albumilistan eniten ykkössijoja saaneeksi sooloartistiksi. Robbie Williamsin neljätoista ykkössijaa ylittää vain The Beatles, joka on kerännyt viisitoista ykkössijaa.

Laulajana Robbie Williams viihtyy hyvin sekä poprockin että myös amerikkalaisen yökerhoviihteen ja big band-musiikin parissa.

Olemme tietysti iloisia ja tyytyväisiä, että saamme esitellä Robbie Williamsin maailmanluokan musiikkishown Kirjurinluodossa. Konserttiliput ovat jo myynnissä Ticketmasterin kautta. Pori Jazz tiedottaa muista ensi kesän artistikiinnityksistä ensi vuoden alkupuolella,

sanoo Pori Jazzin toiminnanjohtaja Kristian Vainio.

56. kansainvälinen Pori Jazz -festivaali järjestetään 7. – 15. heinäkuuta 2023. Festivaalin liput ovat myynnissä edulliseen ennakkohintaan 31.12.2022 asti Ticketmasterin kanavissa kautta maan.

Avoimet päiväliput maksavat toimituskuluineen alkaen 89 euroa ja päivätyt liput alkaen 82 euroa. Kahden päivän liput ennakkomyynnissä alkaen 145 euroa ja kolmen päivän liput alkaen 189 euroa.

Uutena tuotteena saatavilla on 12-17 -vuotiaiden nuorisolippu, joka on aina 5 euroa aikuisten lippua edullisempi. Alle 12-vuotiaat pääsevät tuttuun tapaan konsertteihin maksutta huoltajan seurassa.

Tavanomaista tasokkaamman festivaalielämyksen mahdollistavat Satakunnan Kansa Lounge ja Pori Jazz VIP -liput. Osta liput nyt!