Urheilu

Tiedote

Suomen kaikkien aikojen ensimmäinen World Padel Tour -turnaus saapuu Tampereelle Hakametsään!

World Padel Tour –turnauskiertue saapuu historiansa ensimmäistä kertaa Suomeen! 30.6.-2.7.2022 järjestettävä Tampere Padel Exhibition on varmuudella yksi tämän vuoden ainutlaatuisimmista tapahtumista. Polkusi unohtumattomaan elämykseen alkaa tästä!

Katso saatavilla olevat liput

Keskellä yöttömän yön aikaa tämä ainutlaatuinen tapahtuma tuo 16 padelin maailman kärkinimeä Hakametsään kisaamaan toisiaan vastaan Tampere Padel Exhibition –turnauksessa. World Padel Tour on maailman suurin ja ammattimaisin padelin turnauskiertue; vuoden 2022 aikana kiertue kiertää 15 maassa järjestäen yhteensä 33 tapahtumaa ja saavuttaa vuosittain yli 100 miljoonaa katsojaa.

Padel on tällä hetkellä maailman nopeimmin kasvava urheilulaji. Globaalisti lajilla on yli 18 miljoonaa harrastajaa, joista 56 % on aloittanut lajin viimeisen kahden vuoden aikana. Myös Suomessa eletään todellista padel-kuumetta; tällä hetkellä maassamme on yli 65 000 pelaajaa, ja vuoden 2023 aikana todennäköisesti rikotaan maaginen 100 000.

World Padel Tour –turnauskiertueen saapuminen Suomeen on iso asia – tapahtuma tuo laajaa kansainvälistä näkyvyyttä niin Suomelle kuin Tampereellekin, puhumattakaan unohtumattomasta elämyksestä, jonka tapahtuma jokaiselle osallistujalle tarjoilee. Lisätietoja World Padel Tour -turnauskiertueesta löydät täältä.

Hakametsän parrasvaloissa nähdään lajin maailmantähtiä

Maailman parhaaksi oikeanpuolen pelaajaksikin tituleerattu argentiinalainen Sanyo Gutiérrez on tällä hetkellä maailmanrankingsijalla 6, ja taistelee kiertueen kärkisijoista tänäkin vuonna.

Argentiinalainen Franco Stupaczuk on maailmanmestari vuodelta 2013, ja pitää tällä hetkellä hallussaan maailmanrankingsijaa 7.

Argentiinalaiset Juan Tello & Federico Chingotto on monelle lajin harrastajalle tuttu parivaljakko, he pitävät hallussaan rankingsijaa 8.

Espanjalaisduo Paula Josemaría & Ariana Sánchez on rankattu maailman kakkospariksi! Lisäksi Paulalla on myös meriiteissään Espanjan ja Euroopan mestaruudet.

Espanjalainen Carolina Navarro Björk on lajin legenda; hän oli maailman ykkönen yhdeksän peräkkäisen vuoden ajan, meriiteissä myös 3-kertainen maailmanmestaruus ja 12-kertainen Espanjan mestaruus.

Espanjalainen Lucía Sainz Pelegri rankattiin vuonna 2020 maailman parhaaksi padel-pelaajaksi yhdessä tuolloisen parinsa kanssa ja tällä hetkellä hän pitää hallussaan maailmanrankingsijaa 7.

Kaikki Suomeen saapuvat pelaajat ovat lajinsa huippuja, ja luvassa onkin jännittävät kolme päivää maailman parhaan padelin seurassa. Mielenkiintoa ja jännitystä lisää se, että juuri ennen juhannusta Hakametsässä järjestetään villikorttiturnaus, jossa kilpaillaan Suomen huippujen kesken villikorttipaikoista itse päätapahtumaan; kaikkiaan Tampere Padel Exhibitionissa tullaan näkemään villillä kortilla 2 miesparia ja 2 naisparia.

Argentiinalainen Juan Tello nähdään Tampere Padel Exhibitionissa 30.6.-2.7.2022
Argentiinalainen Juan Tello nähdään Tampere Padel Exhibitionissa 30.6.-2.7.2022

Tapahtuman alustava aikataulu

Torstai 30.6. klo 10:00-22:00: Kuusi alkusarjan ottelua, tällöin kentällä nähdään myös varmuudella suomalaisväriä ottamassa mittaa maailmanhuipuista

Perjantai 1.7. klo 14:00-22:00: Naisten ja miesten välierät (kaikkiaan neljä ottelua)

Lauantai 2.7. klo 12:00-22:00: Naisten ja miesten pronssiottelut ja finaalit, sekä klo 22 eteenpäin päätösjuhlat

Virallisten otteluiden lisäksi tapahtumassa tullaan näkemään näytösotteluita, sekä eturivin padel-brändejä esittelemässä kauden uutuuksia.

Liput

Liput Ticketmasterilta
Aikuisten liput alkaen 39,00 €
Lasten liput alkaen 19,50 €
Alle 4-vuotiaat sylissä ilmaiseksi

Tapahtuma on ikärajaton, mutta sisältää K-18 anniskelukatsomoita

Liity seuraamme nauttimaan maailman parhaasta padelista – nähdään Hakametsässä!

Lisätietoja: www.padelopen.fi