Festivaali

Tiedote

Suomen ainoa race & rock -festivaali Seinäjoen Vauhtiajot uudistuu kokonaisvaltaiseksi elämykseksi

Uusinä esiintyjinä muun muassa Apulanta, The Rasmus sekä Ressu Redford!

Katso saatavilla olevat liput

Yhdeksännentoista kertaa järjestettävä Seinäjoen Vauhtiajojen ohjelmisto on nyt valmis, ja tapahtuma julkaisi tänään viimeiset ensi kesän esiintyjät, jotka kaikki ovat oman alansa huippunimiä: Uuden Musiikin Kilpailussa mukana oleva The Rasmus, 30-vuotista uraa juhliva Apulanta, melodisen rockin kestosuosikki Happoradio, juuri televisionkin vallannut Jannika B, pop-ikoni Ressu Redford, upeaääninen Diandra sekä juhlat takuuvarmasti nostattava Portion Boys.

Aikaisemmin Vauhtiajojen esiintyjistä on jo julkaistu Tehosekoitin, Haloo Helsinki!, Teflon Brothers, Popeda, Ellinoora, Klamydia, SANNI, Arttu Wiskari, Reino Nordin, Neljä Ruusua, Atomirotta, J. Karjalainen, Petri Nygård, sekä Michael Monroe.

Vauhtiajojen tapahtuma-alue kokee uudistuksia, sillä festareilla tullaan panostamaan entistä enemmän alueen visuaalisuuteen, sekä viihtyvyyteen. Nykypäivän trendinä on, että yleisö tulee festivaaleille viihtymään muutoinkin kuin pelkän musiikin vuoksi. Vauhtiajot festivaalialueelle tulee muun muassa erilaisia viini- ja pienpanimopisteitä sekä kattava ja monipuolinen ravintolamaailma.

”Koko tapahtuman oheisohjelmaa kasataan parhaillaan kasaan. Olemme tyytyväisiä ohjelmistoon ja odotamme innolla tulevia Vauhtiajoja. Vihdoin saamme myös ratatapahtuman mukaan“

sanoo promoottori Kalle Keskinen.

Myös odotetut SM-rataluokat palautuvat katuradalle kahden välivuoden jälkeen. Suomen suurimman motorshown lisäksi ensi heinäkuussa on luvassa muun muassa ilmailunäytös. SM-rataluokat sekä muu ratatapahtuman ohjelma julkistetaan kevään aikana.

Seinäjoen Vauhtiajot oli viime vuonna ehdolla vuoden festivaaliksi Musiikki & Media -gaalassa, ja ratapuoli on monta kertaa voittanut vuoden paras kilpailu palkinnon AKK:n palkintogaalassa.

Liput

Kolmen päivän early bird -liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterilla.

3 pv pääsylippu – 105€
3 pv Guest – 135€
3 pv Gold VIP – 185 €

Iltatapahtumien päiväkohtainen ohjelmisto julkaistaan 1. maaliskuuta, jolloin myös päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin.

www.vauhtiajot.fi