Musiikki

Tiedote

STING HARTWALL ARENALLE SYYSKUUSSA

Viime vuonna uuden albumin julkaissut Sting saapuu syksyllä Suomeen 57th & 9th -kiertueellaan. Uusia Sting-kappaleita ja klassikkohittejä tarjoileva konsertti järjestetään Hartwall Arenalla, Helsingissä, torstaina 28. syyskuuta. Illan avaa Stingin poika, laulaja-lauluntekijä Joe Sumner. Konsertin lipunmyynti käynnistyy maanantaina 29. toukokuuta Ticketmasterissa.

Katso tarjolla olevat liput

Sting julkaisi uuden albuminsa 57th & 9th marraskuussa. Kehuttu levy on Stingin ensimmäinen rockalbumi 13 vuoteen, ja esittelee juurilleen palanneen muusikon. Uutta materiaalia päästiin kuulemaan myös Pariisin Bataclanissa tunteikkaassa avajaiskonsertissa viime marraskuussa vuosi koko maailmaa järkyttäneen terrori-iskun jälkeen. 57th & 9th -kiertueensa Sting käynnisti helmikuussa Yhdysvalloista, ja se on saanut kriitikoilta ylistävän vastaanoton yhdistellessään sekä uutta tuotantoa että Stingin ja The Policen biisiparhaimmistoa.

Sting

Sting on myynyt yhteensä lähes 100 miljoonaa albumia The Policen riveissä ja soolourallaan, sekä saanut lisäksi 10 Grammya, Golden Globen, Emmyn ja kolme Oscar-ehdokkuutta. Soolouransa Sting käynnisti vuonna 1985 ja on sittemmin julkaissut 12 soololevyä. Myös aktiivisesta ihmisoikeustyöstään tunnettu muusikko esiintyi Suomessa viimeksi kesällä 2012 Helsinki Classic Festivalilla Kaisaniemen puistossa.

Sting - Fields Of Gold (Official Music Video)

Konsertti-ilta avataan akustisella setillä, josta vastaa rockyhtye Fiction Planesta soolouralle lähtenyt Joe Sumner. Aikaisemmin mm. The Policen ja Snoop Doggin kanssa esiintynyt Sumner julkaisi alkuvuodesta debyyttisinglensä ’Jellybean’, joka tulee laajemmalti levitykseen tulevana kesänä.

KONSERTTI:

Sting (UK) – 57th & 9th Tour
+ Special Guest: Joe Sumner
To 28.9.2017 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30

LIPUT:
Myyntiin ma 29.5.2017 klo 9
Palvelumaksuineen alkaen 79 / 85 / 89 euroa Ticketmasterista