Perhe

Tiedote

TsigaBoom!-tapahtuman liput myyntiin perjantaina 15.4.

TsigaBoom! on uusi koko perheen tapahtuma, joka yhdistää sirkuksen ja tivoliviihteen tavalla, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin nähty. Viihdetapahtuma valloittaa Messukeskuksen ensi vuodenvaihteessa 26.12.2022 - 8.1.2023. Lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa pitkäperjantaina 15.4.2022.

TsigaBoom! syntyy Sirkus Finlandian, Tivoli Sariolan ja Messukeskus Helsingin yhteistuotantona.

Katso saatavilla olevat liput

Lippuvalikoima sisältää yksittäislippujen ohella perhelippuja ja ryhmille sekä yrityksille soveltuvia lippupaketteja. Tsigaboom -liput ja -paketit sisältävät ennakkoon valitun Sirkus Finlandian näytöksen ja päivärannekkeen Tivoli Sariolan laitteisiin. Lisäksi TsigaBoomiin! on mahdollista varata yksityisiä sirkusnäytöksiä vaikkapa asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien ohjelmaksi.

Kansallissirkuksemme Sirkus Finlandia tuo TsigaBoom!-tapahtumaan huimaa akrobatiaa, taikuutta ja klovneja valovoimaisten kansainvälisten sirkustaiteilijoiden näytöksin. Sirkustaiteesta nautitaan kahdesti päivässä järjestettävissä näytöksissä klo 12.30 ja 14.30 (uudenvuoden päivänä erikoisajat). Huvilatteisiin ja peleihin erikoistunut Tivoli Sariola puolestaan täyttää Messukeskuksen korkeat hallit koko perheen karusellein, perheen pienimmille soveltuvin laittein ja lukuisin hurjin nuorisolaittein.

– Lupaamme korkeatasoista sirkusviihdettä, hattarantuoksuisia hetkiä ja vatsanpohjaa nipistävää menoa. Aineettomien elämyslahjojen suosio kasvaa vuosi vuodelta, joten TsigaBoom!-lippu on erinomainen idea vaikkapa lahjaksi, sanovat Sirkus Finlandian johtaja Carl Jernström jr. ja Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola.

TsigaBoom! – tivolia, sirkusta, riemua | Messukeskus Helsinki 26.12.2022 – 8.1.2023 | tsigaboom.messukeskus.com | #tsigaboom #sirkusfinlandia #tivolisariola #messukeskus #ticketmaster #tivoliasirkustariemua