Musiikki

Joel Pohjanpalo: Saksassa kulkee, maajoukkueessa ja nenän alla vähän heikommin

Huuhkajien ja Fortuna Düsseldorfin hyökkääjän Joel Pohjanpalon maalimäärä seurajoukkueessa on korkeampi kuin haituvien määrä huulen yläpuolella.

No niin, pari viikkoa Movemberia takana ja pakko myöntää, että jotain eliksiiriä tähän naamaan taas kaipailisi. Vielä on puolet kuukaudesta jäljellä mutta saattaa olla, että pitää viime vuoden tapaan turvautua mustaan tussiin loppukuvaa varten. Viime vuodesta poiketen nyt mukana taitaa valkoisten haituvien lisäksi olla pari kolme mustaakin karvaa.

Paras kaverini Fortunassa on australialainen ja olen saanut miehen mukaan tempaukseen. Se ei ollut vaikeaa, onhan Movember lähtöisin Australiasta.

Fortunassa menee muutenkin ihan kivasti. Näin jossain jutun, jonka mukaan olin kaikki sarjat mukaan lukien Saksan tehokkain hyökkääjä peliaikaan nähden. Jos joku olisi ehdottanut, että olen kymmenen kierroksen jälkeen tehnyt seitsemän maalia, olisin pitänyt ajatusta optimistisena. Saldoon voi olla tyytyväinen etenkin kun olen aloittanut vain viidesti. Lisäksi olemme sarjan kärjen vauhdissa, pelit sujuvat ja koko jengillä on hyvä itseluottamus. Juuri nyt on kiva olla futari Düsseldorfissa.

A-maajoukkueen kanssa tulokset eivät ole olleet toivottuja. Viime reissun saldona olivat tappiot Unkarille ja Slovakialle. Paikkojahan meillä on. Siitä ei jää kiinni. Nyt pitäisi vaan saada laitettua palloa verkkoon. Ei tässä auta puristella. Kaikki tietävät mitä pitää tehdä, eikä siinä paineiden ottaminen viimeistelystä auta yhtään. Hyökkääjät ja kaikki muutkin elävät hyvästä itseluottamuksesta. Se on äärettömän tärkeää ja pitää vaan uskoa, että vielä hanat aukeavat.

Blogger: Joel Pohjanpalo