Musiikki

Tiedote

Saimaa Festival -musiikkitapahtuma järjestetään heinäkuussa Lappeenrannassa!

Lappeenranta saa oman kesäfestivaalinsa, kun United Festivals Oy tuo uuden festivaalitapahtuman Linnoituksen alueelle perjantaina ja lauantaina 8.-9.7.2022. Festivaaleilla nähdään useita Suomen eturivin artisteja.

Katso saatavilla olevat liput

  • Saimaa Festival -musiikkitapahtuma järjestetään Lappeenrannassa perjantaina ja lauantaina 8.-9.7.2022
  • Tapahtuma-alue rakentuu Linnoituksen alueelle
  • Festivaalien esiintyjinä nähdään mm. JVG, The Rasmus, Sanni, Suvi Teräsniska ja Pepe Willberg
  • Pääsylippujen myynti on alkanut – loppuviikon ajan tarjolla kampanjahintaiset kahden päivän liput
  • Saimaa Festivalin järjestää United Festivals Oy

Lappeenranta saa oman kesäfestivaalinsa, kun United Festivals Oy tuo uuden festivaalitapahtuman Linnoituksen alueelle perjantaina ja lauantaina 8.-9.7.2022. Festivaaleilla nähdään useita Suomen eturivin artisteja.

Linnoituksen alue tarjoaa hyvät puitteet festivaalitapahtumalle

Ainutlaatuinen ja upea Lappeenrannan Linnoituksen alue kutsuu juhlijat elävän musiikin vietäväksi heinäkuun toisena viikonloppuna, kun Saimaa Festival rakentuu kyseisen alueen historiallisiin ja tyylikkäisiin maisemiin.

Onnistuneen festivaalin tärkeimpiä asioita ovat tietenkin esiintyjät, mutta festivaalikokemuksen kruunaa paikka jossa tapahtuma järjestetään. Olemme iloisia, että saamme rakentaa Saimaa Festivalin Lappeenrannan Linnoituksen historialliselle alueelle”, toteaa tapahtuman järjestämisestä vastaava United Festivals Oy:n Henri Kulmala.

Saimaa Festivalin suunnittelu alkoi jo viime kesänä.

Kävimme viime kesänä huvitoimikuntamme kanssa tutustumassa Lappeenrantaan ja ihastuimme heti ainutlaatuiseen Linnoituksen alueeseen, josta on hienot näkymät Saimaalle. Panostamme tapahtumissamme siisteyteen ja laatuun ja niin tulemme tekemään myös Saimaa Festivaleilla. Uskomme, että Lappeenranta kaipaa juuri tämänkaltaista aikuisten kesäfestivaalia”, Kulmala kuvailee.

Tapahtumassa nähdään suomen eturivin artisteja

Saimaa Festivalin esiintyjät on julkaistu. Perjantaina 8. heinäkuuta lavalle nousevat The Rasmus, Sanni, Anssi Kela, Ressu Redford ja Virve Rosti & Menneisyyden Vangit. Lauantaina 9.7. vuoronsa saavat JVG, Suvi Teräsniska, Pepe Willberg, Tommi Läntinen ja Lauri Haav.

Saimaa Festivaleilla esiintyy Suomen eturivin artisteja. Olemme tyytyväisiä tämän kesän tapahtuman kiinnityksiin – luvassa on monipuolinen kattaus ja tarjolla on jokaiselle jotakin”, kuvailee Kulmala Saimaa Festivalien esiintyjätarjontaa.

Suomen suosituin rap-duo JVG saapuu heinäkuussa Lappeenrantaan. Kuva: Niko Karlsson

Pääsylippujen myynti on alkanut

Saimaa Festivalien pääsylippujen myynti on alkanut. Myynnissä on yksittäisten tapahtumapäivien pääsylippujen lisäksi kahden päivän lippuja, jotka ovat myynnissä kampanjahintaan sunnuntaihin 13.3. asti. Näiden lippuluokkien lisäksi tarjolla on lisäksi herkullisen illallisen sisältävä Kehruuhuone VIP -lippu. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Esiintyjät:

Pe 8.7.
The Rasmus
Sanni
Anssi Kela
Ressu Redford
Virve Rosti & Menneisyyden Vangit

La 9.7.
JVG
Suvi Teräsniska
Pepe Willberg
Tommi Läntinen
Lauri Haav

Lisätiedot:

www.facebook.com/saimaafestival
www.instagram.com/saimaafestival
www.unitedfestivals.fi
www.facebook.com/unitedfestivalsfinland
www.intagram.com/unitedfestivalsfinland