Festivaali

Tiedote

Saaristo avaa kesän – ensimmäiset artistit julki!

Menestysfestivaali sai uuden nimen - Saaristo julkaisee ensimmäiset artistit! Festivaalin liput myynnissä ke 21.10. klo 9.

Katso saatavilla olevat liput

Hovirinnan ranta soi 9.–10.6.2023, kun Saaristo juhlitaan kesän alussa Kaarinassa. Festivaali julkisti ensimmäiset artistit.

Jo perinteeksi muodostunut Saaristo järjestetään ensi vuonna 13. kertaa ja festivaali sen kuin kasvaa; onhan tapahtumassa tarjolla musiikkia vuonna 2023 ensimmäistä kertaa kolmen lavan verran perjantaina ja lauantaina 9.–10.6.

Saariston perässä aiemmin ollut Open-sana on aikansa elänyt ja nyt on aika päästää siitä irti. Haluamme uudistua ja laajentaa tapahtumaa saavutettavammaksi monipuolisemmalle yleisölle. Puhekielessä tapahtumasta on puhuttu Saaristona jo useampina vuosina, joten tämä on luonnollinen jatkumo uudistukselle,

tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Festivaalia tähdittävät kotimaiset huippunimet, joista ensimmäiset on julkaistu tänään: Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Behm, Gasellit, Maija Vilkkumaa, Yona, Bess, Michael Monroe, ABREU, Sexmane, Pihlaja, Cledos, Etta, Jambo, Viivi, Jesse Markin, ja Yeboyah. Lisää artistijulkaisuja on luvassa alkuvuodesta.

Ensi vuonna festivaali tarjoilee entistä enemmän artisteja eri genreistä, sillä haluamme olla saavutetumpi tapahtuma laajemmalle ihmisjoukolle. Olemme erittäin innoissamme tulevasta jo nyt,

Keskinen jatkaa.

Festivaali tiedottaa, että ensimmäistä kertaa ikinä alueella nähdään kolme erillistä esiintymislavaa. Festivaalialue on aiempaa laajempi, ja keväällä herkutellaan uudistuneen festivaalin aluekartalla ja muilla lisätiedoilla.

Saaristo-festarin liput nyt myynnissä

Early bird -hintaisten ennakkolippujen myynti alkaa keskiviikkona 21.12. klo 9.00. Nyt myyntiin tulevat hinnat ovat voimassa 31.1.2023 saakka. Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin alkuvuodesta. Liput myy Ticketmaster.

2 pv pääsylippu – 114€
2 pv VIP-lippu – 144€
2 pv Saaristo VIP – 160€

Lisätiedot: saaristofestivaali.fi


Lue lisää festariuutisia.