Musiikki

Tiedote

Saara Aalto ja Teemu Roivainen joulukiertueelle

Tämän vuoden Tuhannet Tähdet -joulukiertue käynnistyy Seinäjoelta marraskuun 30.päivä ja päättyy Hämeenlinnaan jouluaaton aattona.

Katso tarjolla olevat liput

Edellisen kerran Saara Aalto ja Teemu Roivainen on nähty yhdessä jouluisissa tunnelmissa vuoden 2015 liki loppuunmyydyllä joulukiertueella. Tämän vuoden Tuhannet Tähdet -joulukiertue käynnistyy Seinäjoelta marraskuun 30. päivä ja päättyy Hämeenlinnaan jouluaaton aattona. Lipunmyynti tälle kaikkiaan neljätoista konserttia käsittävälle kiertueelle alkaa tänään.

Upeaääniset Saara Aalto ja Teemu Roivainen yhdistävät voimansa tänä Jouluna Tuhannet Tähdet –joulukiertueen merkeissä. Seinäjoelta marraskuun lopussa käynnistyvä kiertue vierailee kaikkiaan neljässätoista suomalaiskirkossa. Luvassa on sekä perinteisiä joululauluja että jo 2000-luvun alusta yhdessä esiintyneen kaksikon upeita duettobravuureita. Kun nämä kaksi taiteilijaa yhdistävät isot ja tunteikkaat äänensä, on varmaa, että kirkko raikuu ja joulutunnelma on taattu.

On ihanaa päästä jälleen laulamaan Teemun kanssa joululauluja Suomen tunnelmallisiin kirkkoihin. Joulukiertueesta ehti muodostua meille jo perinne ja tuntuukin uskomattomalta, että edellisestä yhteisestä joulukiertueesta on jo viisi vuotta! Vuodelle 2016 oli kiertue suunniteltu, mutta en lopulta päässyt mukaan ollenkaan, sillä jouduin silloin jäämään Englantiin X Factoryn takia. Ja vasta nyt kalenterista löytyi aikaa uudelle kiertueelle. Odotan malttamattomana, että pääsemme Teemun kanssa tuomaan joulumieltä ihmisille”, Saara kertoo.

Viime vuodet olen keikkaillut erittäin tiiviiseen tahtiin, ja nyt kun teemme pitkästä aikaa Saaran kanssa kiertueen, on kuin palaisi kotiin. Kiertueesta tulee varmasti tunnelmallinen ja ikimuistoinen. Toivotan kaikki tunnelmoimaan turvallisesti tämän erityisen vuoden päätteeksi”, sanoo puolestaan Teemu Roivainen.

Kiertue järjestetään koronaturvallisuus huomioiden ja viranomaisten sekä AVIn ohjeita noudattaen. Kirkkoihin myydään kapasiteettiin nähden rajallinen määrä lippua, jotta turvavälit pystytään takaamaan. Myös maskien käyttö on erittäin suositeltavaa.

SAARA AALTO on suomalainen pop-tähti, joka tuli tunnetuksi Briteissä ja Euroopassa päästyään finaaliin suurissa maailmanlaajuisissa TV-ohjelmissa kuten X Factor UK, Dancing on Ice UK ja Euroviisut. Tänä syksynä hän julkaisi uuden ”When The Sun Goes Down” -singlen yhdessä Brittien tämän hetken suurimman drag queenin Baga Chipzin kanssa.

Saara Aalto x Baga Chipz - When The Sun Goes Down (Official Music Video)

TEEMU ROIVAINEN on vuoden 2014 tangokuningas, joka on sen jälkeen rikkonut yleisöennätyksiä vuosi toisensa jälkeen. Hän on yleisön suuri suosikki sekä tanssilavoilla että konserttisaleissa. Teemu on julkaissut kolme omaa albumia, sekä Tonight-duettoalbumin Saara Aallon kanssa. Tänä vuonna hän on julkaissut ensimmäisiä popiskelmä-kappaleitaan, joista kappale ”Eedeniin” on tänä syksynä ollut mm. Radio Suomen soitetuimpia kappaleita.

Saara Aalto ja Teemo Roivainen Tuhannet Tähdet -Joulukiertue

MA 30.11 Seinäjoki, Lakeuden Risti
MA 7.12 Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
TI 8.12 Kotka, Kotkan kirkko
KE 9.12 Kuusankoski, Kuusankosken kirkko
PE 11.12 Oulu, Oulun tuomiokirkko
LA 12.12 Iisalmi, Kustaa Aadolfin kirkko
SU 13.12 Pihtipudas, Pihtiputaan kirkko
MA 14.12 Lahti, Ristinkirkko
KE 16.12 Taipalsaari, Taipalsaaren kirkko
TO 17.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
LA 19.12 Joensuu, Joensuun kirkko
MA 21.12 Tampere, Tampereen tuomiokirkko
TI 22.12 Helsinki, Johanneksenkirkko
KE 23.12 Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko

Konsertit klo 18.00 (paitsi Oulu klo 18 ja klo 20:30)
Liput ALK. 38€ Ticketmaster