Tiedotteet

Ruisrock 2017 tarjoaa laajan kattauksen uutta ja vanhaa

Ruisrock julkaisi laajan kattauksen ensi kesän esiintyjiä

7.–9.7.2017 juhlittava Ruisrock on julkaissut lisää ensi kesän esiintyjiä. Tarjolla on monipuolinen paketti hyvin ajankohtaisia ja erittäin suosittuja nimiä.

Ulkomaisista eturivin artisteista mukana ovat huikeassa nosteessa olevat dj-tuottajat norjalainen Kygo ja ranskalainen DJ Snake, jenkkiräppärit Travis Scott ja Mac Miller sekä ruotsalainen Zara Larsson, joka on saavuttanut hiteillään I Would Like, Lush Life ja Never Forget You jo hyvän jalansijan kovimpien soolotähtien joukossa.

DJ Snake Ruisrock 2017

Eilen uutisoidun jättiyllätyksen, Ultra Bran paluukeikan lisäksi festareille on vahvistettu liuta muita kotimaisia kärkiartisteja ja kuumia nousevia nimiä. Mukana ovat Antti Tuisku, Disco Ensemble, Haloo Helsinki!, Jenni Vartiainen, JVG, Kaija Koo, Popeda, Vesala, Alex Mattson, Anssi Kela, Darude, Elias Gould, Ellinoora, Evelina, Kauriinmetsästäjät, Kube, Nikke Ankara, Pariisin Kevät, Pete Parkkonen, Roope Salminen & Koirat sekä Vesta.

Ultra Bra Ruisrock 2017

”Olen todella tyytyväinen Ruisrockin ohjelmaan jo nyt, kun noin puolet siitä on julkaistu. Ruissalossa tullaan näkemään useita tämän hetken suosituimpia esiintyjiä ja monet heistä saadaan nyt Suomeen ensimmäistä kertaa. Mukana on toki myös paljon vanhoja suosikkeja ja ainutlaatuisia paluita esiintymislavoille. Lisäyksiä on vielä luvassa bändiohjelmistoon ja Ruisrockin kutkuttava alueohjelma sekä herkullinen ruokatarjonta ovat vielä kokonaan julkaisematta. Olispa jo heinäkuu!” iloitsee Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä.

Jo aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat Martin Garrix (NL), Tove Lo (SE), Profeetat, Ultra Bra, Alma ja Sanni.

Lue lisää artisteista verkkosivuilta.

Ruisrockin päiväliput myyntiin ja päiväkohtainen ohjelma julki

Ruisrock on myös julkaissut verkkosivuillaan päiväkohtaisen ohjelman ensi kesän festivaalille ja vapauttanut päiväkohtaiset liput myyntiin. Viime kesän lippuhinnat ovat voimassa päivälippujen osalta vielä tammikuun loppuun.

Ruisrock 2017 Early Bird

Lippujen hinnat 31.1.2017 saakka (sis. palvelumaksut):
1 päivän lippu (pe/la/su) 85 €
2 päivän lippu (pe-la/la-su/pe+su) 125 €
3 päivän lippu 145 €

OSTA LIPUT NYT: www.ticketmaster.fi/ruisrock

Seuraa Ruisrockin somekanavia, lisää julkistuksia luvassa lähiaikoina!
www.ruisrock.fi
www.facebook.com/ruisrock
www.instagram.com/ruisrock
twitter.com/ruisrockturku

 


Järjestyksessään 48. festivaali järjestetään Turun Ruissalossa 7.–9.7.2017. Viime vuonna festivaali keräsi ennätykselliset 100 000 kävijää. Se on palkittu jo kolmena vuonna peräkkäin Vuoden festivaaliksi Musiikki & Median Industry Awards -gaalassa.

Ruisrock 2017