Festivaali

Tiedote

Rovaniemen Simerock julkaisi lisää esiintyjiä

Mukana mm. JVG, Kaija Koo, Lauri Tähkä ja ibe. Early bird -liput nyt myyynnissä.

Katso saatavilla olevat liput

Lapin suurin tapahtuma ja Rovaniemen ikioma Simerock on julkaissut lisää esiintyjiä. Aiemmin festivaali on kertonut Jenni Vartiaisen esiintyvän ensi kesän Lapin ainoalla keikallaan Simerockissa 2024.

Simerock 2024 tuo lavalle kotimaan tähdet

Uusimmat kiinnitykset ensi kesän festivaalille ovat Helsingin Olympiastadionin tänä syksynä vallanneet JVG ja Kaija Koo, kestosuosikki Lauri Tähkä ja rap-sensaatio ibe.

Jaren ja VilleGallen muodostama JVG on kiistatta Suomen suosituin rap-yhtye. Duo pitää hallussaan lukuisia striimausennätyksiä ja Emma-pystejä sekä mittavaa loppuunmyytyjen areenoiden keikkahistoriaa.

Ikoninen Kaija Koo ei juuri esittelyjä kaipaa. Suomalaisen popin ja iskelmäpopin kuningatar on yksi Suomen menestyneimmistä artisteista ja hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita. 

Lauri Tähkä on vakiinnuttanut asemansa yhtenä kotimaisen musiikkikentän suosituimpana artistina. Vuosien suosio on näkynyt soittolistojen ykkössijoina, tuplaplatinastriimeinä ja useina Emma-palkintoina. 

Sukupolvensa ääneksi tituleerattu ja striimilistojen ykkösenä tiukasti pysyttelevä ibe on uransa aikana luonut laajan ja monipuolisen katalogin. ibe veti kesällä 2023 jo legendaariseksi nousseen vuoden ainoan keikkansa Ruisrockin lavall yli 25 000 päiselle yleisölle.

Ajankohtaisia kiinnityksiä

Simerockin lavalle nousevat ensi kesänä niin ikään legendaarinen rääväsuu Petri Nygård, hurjassa nousukiidossa oleva VIIVI, Suomen kiinnostavin tulokas ja radioaallot vallannut Bee, Spotifyn ykköspaikkaa peräti 13 viikkoa hallussaan pitänyt HUGO, Tiktok-ilmiö Korelon, energinen ja charmikas Cledos sekä vuoden 2022 YleX-läpimurto -voittaja Ege Zulu.

Aikaisemmin festivaali vahvisti jo odotetun paluun tehneen Jenni Vartiaisen saapumisen Rovaniemelle.

Simerock 2024 – liput ja lisätiedot

Kesällä 2023 loppuunmyytyä Simerock-festivaalia juhli Ounaspaviljongilla peräti ennätykselliset 26 000 vierasta.

Kesän 2024 early bird -liput ovat myynnissä nyt Ticketmasterilla. Nappaa omat lippusi vielä kun niitä on jäljellä. Simerockin sanoin – bileet ei lopu koskaan, nähdään Rovaniemellä!

Simerockin 20-vuotisjuhlavuoden festari valtasi Rovaniemen Ounaspaviljongin kesällä 2023.

Tähän mennessä julkaistut esiintyjät:
JVG
Kaija Koo
Jenni Vartiainen
Lauri Tähkä
ibe
Petri Nygård
VIIVI
Cledos
Bee
Ege Zulu
Korelon
HUGO

Simerock 9.-10.8.2024
Ounaspaviljonki, Rovaniemi


Lue lisää festivaaliuutisia.