Musiikki

Tiedote

Robin konsertoi Hartwall Arenalla lokakuussa

Robin nousee toistaiseksi viimeisen kerran lavalle Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 28. lokakuuta Tää on se hetki -konsertissa.

Katso tarjolla olevat liput

ROBIN KONSERTOI HARTWALL ARENALLA LOKAKUUSSA

Suomen suurin poptähti Robin jää tämän syksyn jälkeen määrittelemättömän mittaiselle tauolle ja nousee toistaiseksi viimeisen kerran lavalle Helsingin Hartwall Arenalla lauantaina 28. lokakuuta Tää on se hetki -konsertissa. Luvassa on näyttävä, maailmanluokan show-spektaakkeli jättimäisine videoseinineen ja lavatuotantoineen. Tää on se hetki -konsertissa kuullaan Robinin hittejä kuuden vuoden ajalta sekä myös kappaleita, joita ei ole esitetty livenä pitkään aikaan. Konsertin lipunmyynti käynnistyy Robinin 19-vuotissyntymäpäivänä torstaina 24. elokuuta Ticketmasterissa.

”Suunnitellessa mun vikaa keikkaa ennen taukoa oon halunnut tuoda esille kaikki yhteiset hetket vuosien varrelta alusta tähän päivään asti. Show rakentuu eri osioista, joissa kiteytyy mun tähänastisen uran eri vaiheet. Toivottavasti näen mahdollisimman monet teistä keikalla koska haluan olla läsnä teidän kanssa, sillä onhan tämä hetkeen meidän viimeinen kohtaamispaikka”, kertoo Robin tulevasta konsertista.

Robin - Hula Hula ft. Nelli Matula

Robin julkaisee tämän viikon keskiviikkona 23. elokuuta myös uuden singlen ”Me tehtiin tää”, joka summaa Robinin tähänastisen uran ja on samalla kiitollisuudenosoitus faneille. Artisti kertoo lisää päätöksestään laittaa musiikkiura hetkeksi jäihin Ruutu.fi:ssä syksyllä nähtävässä viisiosaisessa dokumentissa, joka on kuvattu kesän aikana. Ensimmäinen jakso dokumentista nähdään perjantaina 25. elokuuta.

***

TAUSTAA

Turkulainen artisti nousi koko kansan tietoisuuteen vuonna 2012 julkaistulla ensimmäisellä singlellään ”Frontside Ollie”. Kappaleeseen tehdystä musiikkivideosta tuli kaikkien aikojen katsotuin suomenkielinen musiikkivideo YouTubessa 14,4 miljoonalla katselukerralla. Kuuden vuoden aikana hän on julkaissut viisi studioalbumia, joista ”Koodi” on myynyt kuusinkertaista platinaa ja ”Chillaa”, ”Boom Kah”, ”16” sekä ”Yhdessä” nelinkertaista platinaa. Robinin virallisia videoita on katsottu Vevossa / YouTubessa yli 90 miljoonaa kertaa ja Spotifyssa sekä muilla digialustoilla hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 100 miljoonaa kertaa. Robin oli ensimmäinen suomalainen pop-artisti, joka esiintyi Hartwall Arenalla 2012 ja ensimmäinen suomalainen pop-artisti, joka esiintyi Olympiastadionilla 2014. Vuosina 2012-2017 hän teki lähes 400 keikkaa, joilla oli yhteensä yli miljoona katsojaa. Robin valittiin positiivisimmaksi suomalaiseksi vuonna 2015 ja vuosina 2012, 2013, 2014 ja 2015 hän oli Suomen googlatuin henkilö. Emma-gaalassa artisti on palkittu eri kategorioissa kuusi kertaa.

 

KONSERTTI:

Robin – Tää on se hetki

La 28.10.2017 Hartwall Arena, Helsinki

Ovet klo 18, show n. klo 19.30

 

LIPUT:

Myyntiin to 24.8.2017 klo 9 >>> http://bit.ly/2fZ5QmP

Palvelumaksuineen alkaen 39,50 / 49,50 / 59,50 euroa Ticketmasterista.

Robin