Teatteri ja Taide

Esittelyssä

Rekkamies-musikaalin pääroolissa itse Matti Esko – ensi-ilta heinäkuussa 2024

Laulaja Matti Eskon elämästä kertova Rekkamies-musikaali ensi-illassa 4.7.2024 Sappeen Kesäteatterissa. Esityksiä nähdään 10.8.2024 asti.

Katso saatavilla olevat liput

“Tuhansia töitä, valvottuja öitä
Viikkoja tiellä, saan asfalttia niellä 
Silmiä painaa, ei uni anna lainaa
Hei rekkamies, mikä pitää miehen tiellä”

Näin kuuluvat laulaja Matti Eskon tunnetun kappaleen Rekkamies sanat, jotka ovat todistetusti jättäneet jäljen monien suomalaisten ja kuljettajien sydämiin.

Sappeen Kesäteatterin lavalla tänä kesänä jotain ainutlaatuista

Kesän kynnyksellä on aistittavissa innostusta ja odotusta ihmisten tulevia lomasuunnitelmia kohtaan. Monilla suosituiksi ja vakiintuneiksi matkakohteiksi Suomen suvessa ovatkin muodostuneet maamme upeat kesäteatterit, jotka tarjoavat monipuolisia ja unohtumattomia kulttuurielämyksiä katsojilleen.

Näitä ovat esimerkiksi Suomen Kesäteatterin kerta toisensa jälkeen menestyvät musikaalit Valkeakoskella ja Sappeessa, jotka ovat jo vuosia olleet Heikki Paavilaisen käsialaa niin käsikirjoitusten kuin ohjaustenkin osalta.

Suomen Kesäteatteri tuo kesällä 2024 Sappeen Kesäteatterin lavalle jotain ainutlaatuista. Sappeella nähdään valloittava uutuusmusikaali Rekkamies, joka kertoo legendaarisen iskelmälaulaja Matti Eskon elämästä.

Rekkamies - pääroolissa itse Matti Esko
Rekkamiehen pääroolissa loistaa itse Matti Esko.

Rekkamies avaa Eskon elämäntarinaa

Musikaali avaa katsojilleen näkymän Matti Eskon, koko nimeltään Matti Eskonniemen, elämään aina nuoruudesta menestykseen ja kaikkeen siltä väliltä. 

Luvassa on elämänmakuinen seikkailu tien päällä hersyvän hyvän huumorin kera. Tulemme näkemään jopa countrytanssia sekä todellisia tarinoita viihteen maailmasta niin Toivo Kärjestä kuin Junnu Vainiostakin.

Ehdotus Rekkamies-musikaalista oli itselleni täysi yllätys, mutta erittäin positiivinen sellainen. Lähestyn kesää innolla ja todella odottavalla mielellä, sillä kyseessä on jotain aivan ennenkuulumatonta. Uskon, että kesästä tulee hauska!

Esko tunnelmoi.

Esityksessä tullaan tietysti Eskon elämänkerran lisäksi kuulemaan hänen kaikki parhaat hittikappaleensa, muun muassa Huomenta Suomi, Rekkamies sekä Lämmin, hellä ja pehmoinen. Jokaisessa näytöksessä tunnelmaa ylläpidetään uljaan livebändin säestyksellä.

Lavalle nousee lahjakkaita näyttelijöitä ja tanssijoita. Nuorta Eskoa esittää viime kesän Irwin-musikaalissa huikeaa suosiota saavuttanut Joni Leponiemi. Rooleissa lisäksi Jannastiina Hakala, Merja Koivula, Jani Rasimus, Olga Lepistö ja Pyry Joki.

Sappeen kesäteatterin Rekkamies nähdään kauniissa maisemissa

Sappeen Kesäteatteri uljaiden rinnemaisemien syleilyssä

Sappeen Kesäteatteri sijaitsee Pälkäneellä Sappee Resortin kupeessa uljaiden rinnemaisemien syleilyssä. Tunnelmallinen 530-paikkainen kesäteatteri on katettu niin katsomon kuin lavan osalta ja majoitus -sekä ravintolapalvelut ovat kävijöiden käytettävissä koko kesän ajan.

Sappee Resort omaa myös hulppeita vuokramökkejä ja chalet-huoneistoja. Alueella on metsäpolkuja, frisbeegolfratoja, seikkailupuisto ja alamäkipyöräilyä.

Rahtarit ry:n jäsenet saavat tottakai ostaa jäsenkorttia näyttämällä Rekkamies-musikaalin lipun alennettuun hintaan suoraan toimistolta tai teatterin lippuluukulta.

Suomen Kesäteatteri toivottaa kaikki sydämellisesti tervetulleeksi Rekkamiehen matkaan mukaan!

REKKAMIES

4.7.-10.8.2024
Sappeen Kesäteatteri, Pälkäne


Lue lisää teatteriuutisia.