Musiikki

Raskasta joulua -konserttikiertue nähdään areenoilla ja halleissa

Koko kansan suosion saavuttanut Raskasta joulua -konserttikiertue nähdään tänä vuonna areenoilla ja halleissa

– Suomalaisilla on nykyisin uusi raskas jouluperinne – Raskasta joulua
– Marras-joulukuussa 23 kaupunkia kiertävän kiertueen liput nyt myynnissä

Vuosien saatossa laadukkaaksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi kasvanut Raskasta joulua -kiertue on vakiinnuttanut paikkansa koko kansan uutena jouluperinteenä. Viime jouluna kahdettatoista kertaa järjestetty kiertue keräsi yhteensä ennätykselliset 35 000 kävijää myyden lähes kaikki konserttipaikat täyteen. Jopa presidentti Sauli Niinistö kertoi joulupäivityksessään olleensa vaikuttunut Raskasta joulua -konsertista ja lisäksi suomalainen konsepti herätti kiinnostusta myös ulkomailla.

Tänä vuonna kiertue kasvaa aikaisempaa suuremmaksi: marras-joulukuun aikana 23 paikkakuntaa kiertävä kiertue järjestetään useammassa konserttikaupungissa areenalla tai hallissa. Lisäksi myös konserttien visuaalinen show kasvaa entisestään: luvassa on isoja screenejä, pyro-tehosteita sekä näyttävä valo-show, johon panostetaan tänä vuonna erityisen paljon.

– Ihan mahtavaa, että saamme vihdoin jokaiselle paikkakunnalle tuotua täystuotannon ja täyden shown kaikkine elementteineen. Tänä vuonna show on isompi kuin koskaan ja olemme erityisesti myös panostaneet esityksen visuaaliseen puoleen. Nyt saamme kaikille tapahtumapaikoille spektaakkelimaiset projisoinnit, jättiscreenit, pyrotekniikan ja valot. Jokaisella kiertuepaikkakunnalla on luvassa kokonaisvaltainen elämys! fiilistelee kitaristi Erkka Korhonen, jonka ideasta Raskasta joulua -kiertue on saanut alkunsa.

 

Jälleen huippuartistit solisteina

Raskasta joulua -kiertueella kuullaan jälleen rakkaimpia joululauluja huippuartistien tulkitsemina. Solisteina tulevalla kiertueella ovat mm. Marco Hietala, Floor Jansen, Tony Kakko, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, JP Leppäluoto, Tommi Salmela, Pasi Rantanen, Kimmo Blom ja Antoni Parviainen. Solistien paikkakuntakohtaiset esiintymiset julkaistaan myöhemmin ja lisäksi luvassa on myös uusia yllätyksellisiä nimiä ulkomaita myöten.

Kiertueen bändikokoonpano on sama kuin viime vuonna: orkesteria johtava kitaristi Erkka Korhonen, kitaristi Tuomas Väinölä, basisti Erkki Silvennoinen, rumpali Mirka Rantanen ja kosketinsoittaja Vili Ollila.

 

Liput

Liput nyt myynnissä >>> Ticketmasterissa.
Liput alkaen 39,90 euroa (sis. palvelumaksun)

Osaan kiertueen konserteista myydään myös VIP-lippuja, jotka sisältävät illallisen noutopöydästä.
VIP-liput / Seinäjoki Areena, Jyväskylän Paviljonki, Lahti Halli, Ouluhalli, Kuopio-halli, Porin Karhuhalli
alkaen 129,90 euroa (sis. palvelumaksun sekä alv)

VIP-liput Hartwall Areena
VIP-lippu alkaen 149,90e (sis. palvelumaksun sekä alv)
Lisäksi Hartwall Areenalle myydään myös Super VIP-paketteja alkaen 189,90e (sis. palvelumaksun sekä alv). Super VIP:ssä illallinen tarjoillaan pöytiin.
Raskasta joulua 2017 -kiertue verkossa:

www.raskastajoulua.com
www.facebook.com/raskastajoulua
#raskastajoulua

Raskasta-joulua Raskasta joulua