Musiikki

Tiedote

Queen + Adam Lambert Hartwall Arenalle heinäkuussa 2022!

Rocklegenda Queen ja popin supertähti Adam Lambert saapuvat Suomeen Rhapsody World Tourillaan bändin julkistettua lisää keikkoja Eurooppaan ja Englantiin. Koko kiertueen päättävä keikka järjestetään Hartwall Arenalla sunnuntaina 24.7.2022. Odotetun konsertin lipunmyynti alkaa keskiviikkona 26.5.2021 klo 10.00.

Katso saatavilla olevat liput

Suomessakin muutamaan kertaan yleisönsä hurmannut Queen + Adam Lambert jatkaa kesällä 2019 käynnistynyttä Rhapsody World Touriaan toukokuussa 2022. Suosittu kiertue ehti vierailla suurilla areenoilla Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Australiassa, ennen kuin koronaviruspandemia laittoi kiertuesuunnitelmat uusiksi Euroopan osalta. Nyt yhtye on julkistanut lisää keikkapäiviä Eurooppaan, ja suomalaisten iloksi mukaan saatiin myös kiertueen päättävä keikka Hartwall Arenalla.

Rhapsody World Tour -kiertue käynnistyy Euroopan osalta 28.5.2022 Englannista, jossa viime syksynä livelevyn julkaissut yhtye soittaa mm. 10 peräkkäistä iltaa Lontoon The O2 -areenalla. Kaiken kaikkiaan Queenin alkuperäisjäsenet Brian May ja Roger Taylor heittävät yhdessä Adam Lambertin kanssa 34 keikkaa Englannissa ja Euroopassa. Kyseessä ovat ensimmäiset esiintymiset Euroopassa myyntimenestykseksi nousseen Bohemian Rhapsody -elokuvan jälkeen. Yhtye itse odottaa parhaimmillaan yli 60 000 hengen konserttiyleisöjä keränneen kiertueen jatkamista innolla.

  • Olemme palanneet, ja olemme iskussa, sanoo Roger Taylor
  • Tämä on mahtava tuotanto, joka vie Queenin perinnön uudelle tasolle. Olen hyvin ylpeä, Brian May jatkaa.
  • En malta odottaa, että pääsemme takaisin Eurooppaan. Viime kiertueemme oli mahtava, joten olen hyvin innoissani, että pääsemme takaisin uuden show’mme kanssa, Adam Lambert puolestaan kommentoi.

Kevään 2022 Rhapsody-kiertue suo eurooppalaisille yleisöille vihdoin mahdollisuuden kokea Queenin + Adam Lambertin kehuttu show, joka nousi Pohjois-Amerikan kysytyimmäksi rockkeikaksi kiertueen alkutaipaleella vuonna 2019. Konsertin visuaalisesta ilmeestä ja valosuunnittelusta vastaa Stufish Entertainment Architects’in Ric Lipson ja Rob Sinclair, joista kumpikin on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Queenin kanssa.

Tämä on uusi luku bändin historiassa. Jälleen kerran he onnistuvat laajentamaan käsityksiä siitä, minkälainen keikkaelämys voi olla. Uusi show on upein ja interaktiivisin Queen-livekokemus tähän mennessä, kuvailee Ric Lipson.

Queenin ja Adam Lambertin yhteistyö käynnistyi American Idolin finaalista vuonna 2009, ja sittemmin he ovat kiertäneet menestyksekkäästi maailmaa yhdessä. Viime vuosiin mahtuu lukuisia loppuunmyytyjä areenakeikkoja, jättimäisiä festivaaleja sekä arvostettuja palkintoja. Tähän mennessä Queen + Adam Lambert on soittanut 218 esitystä lähes neljän miljoonan katsojan yleisölle.

Konsertti:

Queen + Adam Lambert (UK/US)
Su 24.7.2022 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet 18.30

Liput:

Myyntiin ke 26.5.2021 klo 10 Ticketmasterissa
Palvelumaksuineen 89 / 99 / 119 / 129 / 159 €