Festivaali

Tiedote

QSTOCK TÄYDENTÄÄ OHJELMISTOAAN – PÄIVÄKOHTAINEN JAKO SELVILLÄ

Oululainen Qstock-festivaali täydentää ohjelmistoaan. Saapumisensa Qstockiin ovat vahvistaneet kansainvälistä uraa tekevä poptähti ALMA, Suomen suosituin rap-artisti Pyhimys, euroviisukarsinnat ylivoimaisella äänimäärällä voittanut oululaislähtöinen Blind Channel, alkuperäiskokoonpanollaan uuden albumin julkaiseva The Flaming Sideburns ja ensimmäistä pitkäsoittoaan työstävä uusi rockin superkokoonpano Moon Shot.

Festivaalin viimeisin ulkomainen kiinnitys on helmikuun alussa uuden albuminsa julkaissut folk pop -suosikki Smith & Thell Ruotsista. Muita varmistuneita esiintyjiä ovat Herra Ylppö, Mouhous, Oranssi Pazuzu ja Von Hertzen Brothers.

Ensi kesän Qstockin aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Nightwish, JVG, The Darkness (UK), SANNI ja Battle Beast. Festivaalin toistaiseksi varmistunut ohjelmisto päiväkohtaisine jakoineen löytyy osoitteesta https://www.qstock.fi/ohjelma. Ohjelmistoa täydennetään taas kevään mittaan.

”Pandemian tilannetta ja sen vaikutuksia ensi kesänä on vielä mahdotonta ennustaa, mutta festivaalin järjestelyt etenevät tällä hetkellä normaalissa aikataulussa. Ohjelman suhteen noin puolet artisteista on nyt julkaistu, ja neuvotteluja lopun ohjelman osalta viedään parhaillaan maaliin. Kesää kohti mennään täydellä kaasulla”, festivaalijohtaja Mikko Forstén kommentoi.

Qstockin kaikki lipputyypit ovat myynnissä Ticketmaster Suomen myyntikanavilla. Koronapandemian takia perutulle kesän 2020 festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille. Päiväkohtaisen lipun voi vaihtaa toiseen päiväkohtaiseen lippuun tai päivittää kahden päivän lippuun Ticketmasterin lippukaupassa 1.4.2021 mennessä.

Qstock 2021 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31.7.2021. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Toissa vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

PÄIVÄKOHTAISET ESIINTYJÄT (24.2.2021 mennessä julkistetut):

Perjantai 30.7.2021: Nightwish, Amorphis, Blind Channel, Ellinoora, Erin, Herra Ylppö, Kolmas Nainen, Lähiöbotox, Maustetytöt, Mikael Gabriel, Moon Shot, Oranssi Pazuzu, Pyhimys, Radiopuhelimet, Stam1na, Teflon Brothers, Vesala, william.

Lauantai 31.7.2021: JVG, ALMA, SANNI, Battle Beast, BEHM, Chisu, Cledos, Elastinen, Erika Vikman, Gasellit, Ida Paul & Kalle Lindroth, JC Stewart (UK), Kaija Koo, Mouhous, Samuli Putro,
Smith & Thell (SE), The Darkness (UK), The Flaming Sideburns, Von Hertzen Brothers, Xysma