Musiikki

Tiedote

Qstock julkistaa ensimmäiset esiintyjät kesälle 2021

Sinfonista metallia soittava Nightwish on oululaisen Qstock-festivaalin perjantain pääesiintyjä kesällä 2021.

Katso tarjolla olevat liput

Sinfonista metallia soittava Nightwish on oululaisen Qstock-festivaalin perjantain pääesiintyjä kesällä 2021. Huhtikuussa yhdeksännen studioalbuminsa julkaisseen Nightwishin on määrä aloittaa maailmankiertueensa syyskuussa.

Ensi vuoden Qstockin muita toistaiseksi varmistuneita esiintyjiä ovat JVG, The Darkness (UK), SANNI, Battle Beast, Kaija Koo, Stam1na, Ellinoora, Chisu, Vesala, Ida Paul & Kalle Lindroth, Lähiöbotox, JC Stewart (UK), Mikael Gabriel, Radiopuhelimet, Xysma ja Cledos.

”Kesän 2021 ohjelmistoa on työstetty harvinaisista lähtökohdista. Maailmanlaajuisten keikkojen peruutusten ja siirtymisten lomassa on huojentavaa vahvistaa Nightwishin tasoinen pääesiintyjä poikkeuksellisen aikaisessa vaiheessa Qstockin perjantaille. Ohjelmistosta on muodostumassa vahva ja monipuolinen, sillä buukkauksessa yhdistellään sekä tälle kesälle vahvistuneita kestosuosikkeja että ensi kesän ajankohtaisuuksia, Qstockille ominaisia yllätyksiä unohtamatta”, promoottori Sandy Kantola kertoo.

Vuoden 2021 festivaalin lipunmyynti jatkuu tällä hetkellä voimassa olevilla hinnoilla toistaiseksi. Edullisempia lippuja ei myyntiin ole tulossa. Lisätiedot lipunmyynnistä osoitteessa: www.qstock.fi/liput

Kaikki koronapandemian takia perutulle kesän 2020 festivaalille ostetut liput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille. Mikäli asiakas ei halua käyttää lippuaan kesällä 2021, lipun voi palauttaa 24.7.2020 saakka. Tarkemmat ohjeet palauttamisesta: www.qstock.fi/lippujen-palautus

Päiväkohtaisen perjantain tai lauantain lipun voi vaihtaa toiseen päiväkohtaiseen lippuun, ellei lippukategoriaa ole ehditty myydä loppuun. Vaihdosta maksetaan Ticketmasterin 4 euron käsittelykulu.

Lipun voi myös päivittää 2 päivän lippuun tai VIP-lippuun maksamalla hintojen välisen erotuksen ja Ticketmasterin käsittelykulun. Lippujen vaihdot ja päivitykset tulee tehdä Ticketmasterin palvelumyyntipisteillä 1.4.2021 mennessä.

Qstock 2021 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 30.-31.7.2021. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Qstock 2021