Festivaali

Tiedote

Qstock aloitti lippujen joulumyynnin

Samalla Qstock raottaa ensi kesän ohjelmistoaan – ensimmäiset artistit on nyt julkistettu. Qstockin erikoishintaiset liput ovat myynnissä joulukuun ajan, hanki liput pukinkonttiin!

Katso tarjolla olevat liput

Englantilainen The Darkness, ruotsalainen Amaranthe ja ukrainalainen Jinjer ovat oululaisen Qstock-festivaalin ensimmäiset ulkomaalaiset esiintyjäkiinnitykset ensi kesälle.

Rockryhmä The Darknessin lokakuussa julkaistu kuudes albumi Easter Is Cancelled on vuonna 2000 perustetun nelikon toistaiseksi kunnianhimoisin teos. Levyn ensimmäinen single- ja videolohkaisu Rock And Roll Deserves To Die on noteerattu eri puolilla maailmaa.

Musiikissaan ennakkoluulottomasti äärimetallia ja elektronista äänimaisemaa yhdistelevä Amaranthe on Qstockin-kävijöille entuudestaan tuttu. Vuosi sitten ilmestyneen Helix-albumin myötä yhtye on vakiinnuttanut paikkansa maailmaa kiertävien areenaluokan jättiläisten joukossa.

Progressiivista groove metallia soittava Jinjer on kiertänyt ahkerasti kolmen vuoden takaisen King of Everything -menestysalbuminsa jälkeen. Yhtyeen lokakuussa julkaistu neljäs pitkäsoitto Macro on saanut erinomaisen vastaanoton.

Kotimaisista tulonsa Qstockiin ovat varmistaneet SANNI, J. Karjalainen, Vesala, Ellinoora, Pyhimys, Nelli Matula, Kaija Koo, Atomirotta ja Chisu.

”Kesän 2020 ohjelma alkaa olla jo hyvin hahmottunut. Luvassa on tasokas ja monipuolinen kokonaisuus. Varsinaiset pääesiintyjät julkistetaan heti ensi vuoden puolella”, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa.

Qstockin kahden päivän lippujen joulumyynti on alkanut tänään torstaina. Myös Qstockin verkkokaupasta hankittavat drinkki- ja ruokaliput ovat nyt myynnissä.

Erikoishintaisia lippuja myydään joulukuun ajan, ja niitä on saatavilla rajallinen erä.  Päiväkohtaisten lippujen myynti alkaa tammikuussa.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 24.-25. heinäkuuta. Qstock on ollut loppuunmyyty jo seitsemänä kesänä peräkkäin, ja se on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista. Viime vuonna tapahtuma teki kävijäennätyksensä keräten 40 000 juhlijaa kahden päivän aikana.

Qstock 2020 liput Ticketmasterista.

Qstock