Festivaali / Tiedote

Porvoo Soi 2020: Kesän uusi kaupunkifestivaali

Porvoon torilla perjantaina 26.6. ja lauantaina 27.6.2020 järjestettävä Porvoo soi -niminen kaksipäiväinen kaupunkifestivaali tuo mm. Chisun, Eppu Normaalin, Suvi Teräsniskan ja Arttu Wiskarin Porvooseen. Tapahtuman lipunmyynti on nyt alkanut.

Porvoossa ensimmäistä kertaa järjestettävä kaksipäiväinen Porvoo soi -niminen kaupunkifestivaali täyttää Porvoon torin kotimaisista huippuartisteista kesäkuun viimeisenä viikonloppuna. Kaksipäiväisen kaupunkifestivaalin aikana Porvoossa esiintyvät Chisu, Eppu Normaali, Antti Ketonen, Kolmas Nainen, Miljoonasade, Neon 2, Suvi Teräsniska, Maija Vilkkumaa ja Arttu Wiskari. Festivaaleille julkistetaan vielä kaksi esiintyjää maaliskuun ensimmäisenä päivänä.

Elävän musiikin lisäksi täysi-ikäisille suunnatun Porvoo soi –kaupunkifestivaalin aikana alueella on ruokaa ja juomaa myyviä ravintoloita ja ruokamyyntipisteitä.

Porvoo soi -kaupunkifestivaaliin myydään sekä yhden että kahden päivän lippuja. Lipunmyynti festivaaleille on alkanut tänään. Viime kesänä soi-nimiset festivaalit lanseerattiin menestyksekkäästi sekä Järvenpäähän että Saloon. Järvenpää soi -festivaali keräsi yli 10 000 vierailijaa ja Salo soi -festivaali myytiin loppuun jo ennakkoon.

Pe 26.6.2020

Chisu, Antti Ketonen, Kolmas Nainen ja Maija Vilkkumaa.

La 27.6.2020

Eppu Normaali, Miljoonasade, Neon 2, Suvi Teräsniska ja Arttu Wiskari.

Portit auki kumpanakin päivänä klo 15-01. Festivaaleille julkistetaan vielä kaksi esiintyjää maaliskuun ensimmäisenä päivänä.

Liput:
Päivälippu 39,90 €
Kahden päivän lippu 69,90 €
Liput myynnissä nyt Ticketmasterissa.

Festivaali on K 18.

Järjestäjä: RH Entertainment Oy

Porvoo Soi

Share post