Festivaali

Tiedote

Pori Jazz julkaisee ensimmäiset artistit kesälle 2024

Pori Jazz on julkistanut ensimmäiset artistit kesälle 2024. Kaikki lipputyypit myynnissä.

Katso saatavilla olevat liput

Pori Jazz on julkistanut ensi kesän ensimmäiset artistikiinnitykset. Luvassa on maailmanluokan nimiä, kansainvälisiä jazz-artisteja ja ainutlaatuista Pori Jazz -tunnelmaa.

Pori Jazz juhlitaan Kirjurinluodolla 12.-20.7.2024. Maksulliset konserttipäivät ovat 18.-20.7.2024.


Pori Jazz 2024 – ensimmäiset artistikiinnitykset

Legendaarinen synth pop -duo Pet Shop Boys ja pop- ja R&B-laulaja Jason Derulo tähdittävät ensi kesän Pori Jazzia.

Lokkilavan kansainvälisiä jazz-vieraita ovat mm. pianisti Myra Melford ja kitaristi Kurt Rosenwinkel. Kotimaisia jazz-esiintyjiä ovat puolestaan muun muassa Verneri Pohjola: Monkey Mind ja sekä Lassy-Eskola: Nordic Stew.

Pori Jazz -torstaita tähdittää Pet Shop Boys

Britannian tunnetuin duo Pet Shop Boys esittää suurimmat hittinsä heinäkuussa Kirjurinluodossa. Pori Jazzin konsertti torstaina 18.7. on osa Pet Shop Boysin laajaa Dreamworld, The Greatest Hits Live -kiertuetta.

Kirjurinluodossa kuullaan yhtyeen kaikki 22 Euroopan Top 10 -hittiä. Pet Shop Boysin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa West End Girls, It’s A Sin, Suburbia, Always On My Mind ja Go West. Pet Shop Boysin musiikkia on myyty maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa levyä.

Torstaina 18.7. Pori Jazzissa esiintyvät lisäksi brittiartisti Sophie Ellis-Bextor, jonka tunnetuin kappale on jättihitti Murder on the Dancefloor, modernin pianojazzin kärkinimi Myra Melford Fire yhdessä Water Quintetin kera sekä Kurt Rosenwinkel Quartet.

Kotimaista väriä tuovat muun muassa Lassy-Eskola: Nordic Stew, Inginmaa/Hypnomen, Tinyhawk & Bizarro sekä Selma Savolainen in the Shade.

Jason Derulo esiintyy perjantaina

Yhdysvaltalainen laulaja, tanssija ja näyttelijä Jason Derulo on Pori Jazzin Kirjurinluodon konserttipuiston päänimi perjantaina 19.7. Musiikkiurallaan yli 250 miljoonaa singlejulkaisua myyneen Derulon suurimpia hittejä ovat muun muassa Want to Want Me, Whatcha Say, In My Head ja If I’m Lucky. Jason Derulon musiikissa yhdistyvät pop, R&B ja elektroninen tanssimusiikki EDM.

Perjantaina 19.7. festivaalilla esiintyvät lisäksi yhdysvaltalainen Knower sekä kotimaisista mm. rap-artisti Jambo ja rumpali Teppo Mäkysen The Stance Brothers -projekti. Tulevana kesänä vain kaksi keikkaa tekevä Olavi Uusivirta nähdään laajennetun kokoonpanon kera Porissa.

Lauantaina 20.7. festivaalilla esiintyvät yhdysvaltalainen Sungazer ja kotimaisista artisteista mm. Antti Autio, Verneri Pohjola: Monkey Mind, Olli Ahvenlahti New Quintet ja Anna Puu.

Pori Jazz 2024 – tähän mennessä vahvistuneet esiintyjät

Pori Jazz 2024 -festivaalin tähän mennessä varmistuneet esiintyjät:

TO 18.7.2024
Pet Shop Boys
Sophie Ellis-Bextor
Lassy-Eskola: Nordic Stew
Inginmaa/Hypnomen
Tinyhawk & Bizzarro
Kurt Rosenwinkel Quartet
Myra Melford’s Fire & Water Quintet
Selma Savolainen in the Shade

PE 19.7.2024
Jason Derulo
Olavi Uusivirta
Knower
Jambo
The Stance Brothers

LA 20.7.2024
Anna Puu
Antti Autio
Sungazer
Verneri Pohjola: Monkey Mind
Olli Ahvenlahti New Quintet

Liput

Päiväliput ovat saatavilla edulliseen S-Etuhintaan 31.3.2024 asti. Normaali päivälippu alkaen 99 €, S-Etukortilla alkaen 93 €.

Ticketmasterin myyntikanavista löydät myös kahden ja kolmen päivän liput sekä astetta tasokkaammat festivaalipalvelut tarjoavat Satakunnan Kansa Lounge ja Pori Jazz VIP -liput.

  • Yhden päivän liput alk. 99 € (S-Etu alk. 93 €)
  • 2 päivän liput alk. 160 €
  • 3 päivän Blind Bird -liput myynnissä 31.3. asti alk. 210 €
  • 1 päivän Satakunnan Kansa Lounge -liput alk. 149 €
  • 3 päivän Satakunnan Kansa Lounge -liput alk. 349 €
  • 1 päivän Pori Jazz VIP-liput alk. 258 €

Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €.


Lue lisää festivaaliuutisia.