Festivaali

Tiedote

Huippuesiintyjien tähdittämät Playa del Raisio Beach Partyt juhlitaan kesällä 2023 Raisiossa

Playa del Raision Beach Partyilla Suomen tunnetuimpia artisteja. Liput myynnissä nyt!

Katso saatavilla olevat liput!

Raisio saa vihdoinkin uuden ja kauan odotetun oman kesäfestivaalinsa, kun valtakunnallistakin julkisuutta saaneella Playa del Raisio -uimarannalla järjestetään huippuesiintyjien tähdittämät Beach Partyt perjantaista lauantaihin 30.6.-1.7.2023. Paikka on ainutlaatuinen hiekkarantoineen ja merellisine näkymineen. Vastarannalla kimmeltävät maailman suurimmat risteilyalukset ja uimarannalla tunnelma on helteinen keskellä Suomen parasta kesäkautta.

Huippuesiintyjien tähdittämä kesäfestivaali ja hiekkarantainen miljöö luovat kävijöille unohtumattoman festivaalikokemuksen keskellä kesän parhainta sesonkia! Koe monipuolinen artistikattaus ja lähde nauttimaan uudesta tapahtumakonseptista nappaamalla esimerkiksi Party-VIP – liput tapahtumaan.

Playa del Raisio Beach Partyt juhlitaan kesällä 2023 Hahdenniemen uimarannalla Raisiossa. Kuva: Playa del Raisio Facebook

TAPAHTUMASSA NÄHDÄÄN HUIPPUESIINTYJIÄ

Playa del Raisioksi nimetyllä Hahdenniemen uimarannalla esiintymässä nähdään Suomen tunnetuimpia esiintyjiä. Tyylikkäiden rantabailujen yleisömeren eteen nousevat perjantaina 30.6. Portion Boys, Pasi ja Anssi, Abreu ja legendaarinen Tauski unohtumattoman 60-vuotisshownsa kanssa. Lauantaina 1.7. esiintymisvuoronsa saavat Teflon Brothers, Ramses II, Roope Salminen & Koirat ja Neon 2. Keikkataukojen väliaika-DJ:nä tapahtumassa nähdään sekä perjantaina että lauantaina ihastuttava Amanda Harkimo.

Playa del Raisio Beach Partyt juhlitaan hienoissa rantamaisemissa. Kuvituskuva. Kuva: Henri Kulmala

UUDEN TAPAHTUMAN JÄRJESTÄÄ UNITED FESTIVALS OY

Playa del Raisio Beach Partyjen järjestämisestä vastaa United Festivals Oy. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Henri Kulmala iloitsee, että vihdoin löytyi Raisioon oma tapahtuma, joka poikkeaa kaikista muista Varsinais-Suomessa järjestettävistä festivaalitapahtumista.Tulemme heti panostamaan tosissamme uuteen festivaaliin ja uskomme, että juhlijat yllättyvät positiivisesti paikasta ja tapahtuman toteutuksesta. Hieno ja ainutlaatuinen alue, mahtavat esiintyjät ja tapahtumaan sopivat palvelut tulevat varmasti miellyttämään festivaalikävijöitä. Tapahtumasta jää varmasti hyvät muistot kaikille.

uskoo Kulmala
Teflon Brothers saapuu Playa del Raisio Beach Partyille lauantaina 1.7. Kuva: Samuli Vienola

PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ALKAA KESKIVIIKKONA 25. TAMMIKUUTA

Pääsylippujen myynti Playa del Raisio Beach Partyille alkaa keskiviikkona 25.1. klo 9. Tapahtumaan on päivälippujen lisäksi tarjolla edullisia kahden päivän lippuja, jolloin pääsylipun hankkinut asiakas pääsee näkemään kaikki tapahtumaan kiinnitetyt esiintyjät. Lisäksi myynnissä ovat yhden tai kahden päivän Party-VIP -liput.

Vaikka tuntuukin siltä, että kaikki on nykyisin kallista, niin me haluamme tarjota festivaaliyleisölle pääsyliput huippuedulliseen hintaan. Kaksi hienoa tapahtumapäivää sisältävä pääsylippu onkin meillä edullisempi kuin useiden muiden tapahtumien yksittäinen päivälippu

kertoo United Festivals Oy:n Henri Kulmala

Uuden tapahtuman julkaisun kunniaksi ensimmäiset 300 kpl kahden päivän lippuja ovat myynnissä huippuedulliseen 59 euron kampanjahintaan (norm. 69 €). Hinta on voimassa sunnuntaihin 29.1. asti tai niin kauan kuin kampanjahintaisia lippuja riittää.

Lue lisää festariuutisia.