Teatteri ja Taide

Esittelyssä

Onnenhetkiä kesäteatterissa – esittelyssä HUK:n Elämältä kaiken sain

Kesällä 2024 Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään arvostelumenestys Elämältä kaiken sain.

Katso saatavilla olevat liput

Rakkautta ja komediaa. Koskettavaa ja elämänmakuista tunnelmaa. Tätä on luvassa kesällä 2024, kun arvostelumenestys Elämältä kaiken sain -musiikkikomedia nähdään Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa.

Musiikkinsa komedia saa Pepe Willbergin ikivihreistä hiteistä, jotka kajahtavat komeasti loistavien näyttelijä-laulajien sekä livebändin esittäminä.

Esitykset Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa 25.6.-17.8.2024. Lipunmyynti kesän näytöksiin on nyt käynnissä Ticketmasterilla. Varmista paikkasi ennakkoon.

Kiitelty Elämältä kaiken sain -musiikkikomedia Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa

Elämältä kaiken sain on inhimillinen tarina rakkaudesta, elämästä ja vanhasta kitarasta, joka sotkee kaiken. Se on viihdyttävä ja romanttinen komedia, jossa elämä yllättää ja rakkaus kipunoi. Lopussa voi vain huokaista; mikään ei mennyt niin kuin piti, mutta kaikki meni silti ihan hyvin!

Huippumuusikoista koostuvan livebändin säestämän esityksen rooleissa nähdään erinomaisesti laulava, komediaa taitava näyttelijäkaarti. Esityksen rooleissa nähdään niin ensi kertaa Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa vierailevia, kuin myös jo aiemmin Kaupunginpuistossa yleisöä ihastuttaneita näyttelijöitä.

Aiemmilta kesiltä tuttuja kasvoja ovat Anna Hanski, Ilkka Merivaara ja Miikka J. Anttila. Uusina kasvoina Hämeenlinnassa nähdään Maija Rissanen, Petrus Kähkönen / Jarno Hyökyvaara ja Leena Rousti.

Esityksen käsikirjoituksesta vastaavat Osku Valve ja Otto Kanerva, joista jälkimmäinen on myös ohjannut näytelmän.

Elämältä kaiken sain -musiikkikomedian rooleissa Anna Hanski, Maija Rissanen, Leena Rousti, Ilkka Merivaara ja taustalla Petrus Kähkönen.
Elämältä kaiken sain -musiikkikomedian rooleissa Anna Hanski, Maija Rissanen, Leena Rousti, Ilkka Merivaara ja taustalla Petrus Kähkönen.

Teatteri eläväisessä Kaupunginpuistossa

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri sijaitsee upeassa miljöössä vehreässä Kaupunginpuistossa, jossa Otto Kanerva on johtanut HUKia jo vuodesta 2015.

Haluan kehittää Kaupunginpuiston elinvoimaisuutta ja teemmekin joka vuosi kesäteatterin alueelle muutoksia,

Kanerva kertoo.

Kesäteatteri on suomalainen ilmiö, jollaista ei ole muualla maailmassa. Kesäteatterissa katsoja voi nauttia hyvistä palveluista ja heittää aivot narikkaan.

Kesäteatteri on kevyempää kuin talviteatteri. Mekin panostamme musiikkinäytelmiin ja upeasti laulaviin näyttelijöihin sekä huippumuusikoista koostuviin bändeihin,

Otto Kanerva jatkaa.
HUK tarjoilee Kaupunginpuiston sydämessä suussasulavia herkkuja sekä viihtyisää ja leppoisaa tunnelmaa.

Monipuoliset palvelut takaavat onnistuneen teatterielämyksen

Kahvilatuotteilla ja laadukkailla antimilla varustettu leppoisa kahvilapaviljonki sekä tunnelmallinen, kylmiä juomia tarjoileva Viiniterassi palvelevat yleisöä koko esityskauden ajan. Lisäksi yrityksille ja ryhmille on saatavilla ainutlaatuisia vip-paketteja, joiden sisältö on helposti räätälöitävissä kunkin omiin tarpeisiin.

Kesäteatterin yhteydessä on maksuttomia parkkipaikkoja. Inva-autoille, busseille sekä polkupyörille on varattu omat paikat.

Kesäteatterin katsomo on nouseva, kaikki paikat on numeroitu ja katsomo on kokonaan katettu! Katsomon ensimmäiselle riville on esteetön kulku.


Lue lisää tapahtumauutisia.