Musiikki

One Direction ensimmäistä kertaa Suomeen!

Tätä on odotettu! One Direction saadaan vihdoin ensimmäiselle Suomen keikalleen ensi kesänä! Hartaasti odotettu konsertti toteutuu Helsingissä Olympiastadionilla lauantaina 27. kesäkuuta. Konserttiliput tulevat myyntiin lauantaina 1. marraskuuta klo 9. Pyhäinpäivän johdosta liput ovat saatavilla ainoastaan Lippupalvelun nettisivuilta ja puhelinpalvelusta.

One Direction - Where We Are (Concert Film Extended Trailer)

Lisää tietoa konsertista, lipuista ja bändistä löydät osoitteesta www.1DHelsinki.fi.

On kulunut viisi vuotta siitä kun maailma rakastui One Directioniin. Viidessä vuodessa Iso-Britanniasta ja Irlannista kotoisin oleva viisikko on saavuttanut ennennäkemättömät 94 listaykkössijaa, myynyt yli 46 miljoonaa levyä, kerännyt 109 miljoonaa Twitter-seuraajaa ja 36 miljoonaa Facebook-fania. Ei ole epäilystäkään – One Direction ON planeetan suurin bändi tällä hetkellä!

One Direction julkaisee neljännen albuminsa ”FOUR” marraskuun 17. päivä. Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson ovat pitäneet itsensä ahkerina, sillä levyä on nauhoitettu 12 kuukauden aikana levytysstudioissa ympäri maailmaa massiivisen stadionkiertueen ohessa. Levyltä on päästy jo syyskuussa kuulemaan ensimmäinen single ”Steal My Girl”, joka soi tälläkin hetkellä radiossa ympäri maailmaa.

Liput toimituskuluineen alkaen 72,50 / 69,50 euroa