Musiikki

Tiedote

Nightwish Kaisaniemen puistoon elokuussa

Suomalaisen musiikkiviennin ykkösnyrkki, vastikään vuoden metallialbumin Emman pokannut Nightwish esiintyy pitkästä aikaa Helsingissä, kun se valtaa lavan Kaisaniemen puistossa 15. elokuuta 2021. Lipunmyynti keikalle alkaa 3.6. klo 10. Lippuja myydään aluksi rajattu, pienehkö määrä.

Katso saatavilla olevat liput

Nightwishin maailmankiertue peruuntui koronavirustilanteen vuoksi ja yhtye palaa halusta päästä takaisin oikeille lavoille ja yleisönsä luo. Tuomas Holopainen kommentoi:
Mahtavaa päästä tämän omituisen vuoden jälkeen taas lavalle! Viimeisestä Helsingin-keikastakin on jo ihan liian pitkä aika. Nyt on bändissä taas jotenkin tosi raikas fiilis. Uusi startti ja uusi basisti ja bändi on aivan täpinöissään, että pääsee taas soittamaan. Siltä osin asiat ovat niin hyvin kuin olla voi!

Yhtye lupailee visuaalisesti näyttävää show’ta, putken ikihittejä ja tuoreimman keväällä 2020-julkaistun kaksiosaisen Hvman. :||: Natvre. -albumin isoimpia kappaleita. Unohtumattoman elämyksen sinetöivät Nightwishille tavaramerkinomaiset massiiviset tehosteet.

Noin kymmenen miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti myynyt Nightwish keikkailee kotimaassa harvakseltaan. Yhtye on tehnyt historiaa muun muassa myymällä ensimmäisenä suomalaisena bändinä loppuun konserttinsa Wembley Arenalla. Edellisen kerran yhtye esiintyi Helsingissä joulukuussa 2018. Nightwish on myös eniten Emma-palkintoja saanut yhtye.

Konsertin lämmittelijänä esiintyy jyrkässä nousukiidossa pyyhältävä rap metal -tykki Lähiöbotox, joka oli ehdolla vuoden tulokas-Emmaan 2021. Yhtyeen laulaja Luyeye Konssi (Seksikäs-Suklaa) on keikasta innoissaan: ”Sairaan hyvä fiilis päästä lämppään Nightwishiä! Kun mä muutin Suomeen 2001, Nightwish soi jo silloin täällä kaikkialla. En mä ollu uskoo, että me päästään lämppään niitä. Meni ihan kylmät väreet. Nyt se meidän kova työ palkitaan! Me vedetään lujaa, tervetuloa vaan!

Bändin Rikkinäinen Suomi -albumin kuulleet tai sen keikalla jo aikaisemmin nähneet tietävätkin, että energiaa myllypurolaisilla riittää.

Tapahtuman turvallisuus

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuus on korkeimpana prioriteettinamme.

Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia.

Mikäli tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta https://www.livenation.fi/

Mikäli viranomaismääräykset ja yleinen epidemiatilanne sallii, kapasiteettia voidaan kasvattaa mahdollisuuksien mukaan terveysturvallisuus huomioiden.

Konsertti

Nightwish
+ support: Lähiöbotox
Su 15.8.2021
Kaisaniemen puisto, Helsinki

Ikäraja K-18
Portit klo 17.00

Liput

Palvelumaksuineen alkaen 84 euroa Ticketmasterista
Myynnissä myös VIP-paketteja.

My Live Nation -ennakkomyynti:
Ke 2.6.2021 klo 10 – ke 2.6.2021 klo 24
https://www.livenation.fi/register