Musiikki

Tiedote

Näe ABBA lavalla 40 vuoden jälkeen!

Konsertti vailla vertaa! ABBA astuu lavalle aivan uudella tavalla 40 vuoden jälkeen.

Uusia konserttipäiviä on juuri lisätty vuodelle 2023. Osta liput Lontoon konsertteihin nyt!

Katso saatavilla olevat liput

“Tajunnan räjäyttävä. Spektaakkelimainen visio popin tulevaisuudesta.”

Time Out

”Uraauurtava. Hämmästyttävä. Tämä on pakko nähdä, jotta sen voi uskoa.”

Rolling Stone UK

”Huikean kaunis. Kaikkien pitäisi nähdä tämä”

The Times Magazine

Koe maailman hurmanneista hiteistään tuttu ABBA lavalla! Maailman hurmanneista hiteistään ja uskomattoman energisistä live-esiintymisistään tunnettu yhtye on suunnitellut konsertin, jonka he ovat aina unelmoineet tekevänsä. Konsertin, jossa yhtye matkaa ajassa taaksepäin ja esiintyy faneille parhaana versiona itsestään.

Koe ABBA aivan uudella tavalla

Uusinta teknologiaa, spektaakkelimaisia valoja ja kaikkien aikojen pidetyimpiä lauluja. ABBA astuu lavalle aivan uudella tavalla. Yksi historian suosituimmista yhtyeistä astuu juuri tätä tarkoitusta varten rakennetun areenan lavalle digitaalisina avatareina ”uraauurtavassa” (Metro) konsertissa, joka on ”kuin toisesta maailmasta.” (The Times.)

Yhtyeen menneisyys tuodaan nykypäivään todellisuuden rajat sumentaen. Yleisö kokee yhtyeen sellaisena, kuin se oli vuonna 1979 – maustettuna yllättävällä futuristisella otteella.

ABBA Voyage koetaan tapahtumaa varten rakennetulla ABBA Arenalla Lontoossa, ja virtuaalista yhtyettä säestää 10-henkinen liveyhtye. Tapahtuma tarjoaa useita uniikkeja tapoja kokea konsertti istuen omalta auditorion istumapaikalta tai vaikkapa tanssien riemastuttavassa tanssikopissa.

ABBA Arena

Areena on suunniteltu ja rakennettu tapahtumaa varten. Se sisältää uusinta teknologiaa ja intiimin auditorion, jossa on tanssilattia, istumapaikkoja ja yksityisiä tanssikoppeja. Areenalta voi ostaa monenlaista ruokaa ja juotavaa, ja tarjolla on myös ykkösluokan vieraskokemus, The Departure Lounge.

Matkustaminen

Alue on Pudding Mill Lanen DLR-aseman lähellä. Voit myös kävellä 20 minuuttia Stratfordin asemalta Queen Elizabeth -olympiapuiston halki.

Näytökset

Maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 19.45
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15.00 ja 19.45

*Lokakuusta lähtien sunnuntain konserttiajat ovat klo13.00 ja 17.00.

Osta liput Ticketmasterilta. Sinut ohjataan Ticketmaster Suomen verkkokaupasta Ticketmaster UK:n verkkokauppaan.


Lue lisää musiikkiuutisia.