Musiikki

Tiedote

Naantali Sunfestit juhlitaan elokuussa Naantalin kirkkopuistossa

Pääsylippujen myynti on alkanut - loppuviikon ajan tarjolla edulliset liput.

Katso saatavilla olevat liput

Naantalissa elokuun ensimmäiseen viikonloppuun sijoittuva Sunfest järjestetään nyt jo neljännen kerran. Upea Kirkkopuiston miljöö tekee Sunfesteistä tyylikkään tapahtuman aikuisille festivaalikävijöille. Tapahtuman aikana Naantalin ranta herää eloon, kun satamaan lipuu luksusjahteja mukanaan innokasta festivaalikansaa. Sunfestien esiintyjät ovat parhaimmistoa niin Naantalin kirkossa kuin puistossa sijaitsevalla päälavallakin.

  • Naantali Sunfestit juhlitaan Naantalissa perjantaista lauantaihin 5.-6.8.2022
  • Tapahtuma järjestetään Kirkkopuiston historiallisella alueella
  • Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen artistikattaus
  • Sunfestien VIP-palvelut ovat huippuluokkaa
  • Pääsylippujen myynti on alkanut – loppuviikon ajan tarjolla edulliset liput

Tarjolla on monipuolinen ja mielenkiintoinen artistikattaus

Naantalin Sunfest on järjestetty kahtena viime kesänä onnistuneesti historiallisella Kirkkopuiston alueella. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa elokuun ensimmäisen viikonlopun kesäjuhlana. Tänä kesänä tarjolla on erityisen monipuolinen ja mielenkiintoinen artistikattaus, jossa on mukana kotimaisia huippuartisteja ja muutama ulkomainen artisti, joiden maailmanhitit kajahtavat ilmoille Naantalin kesäilloissa. Päälavan esiintyjien lisäksi Naantalin kirkossa on tarjolla kaksi hienoa kirkkokonserttia.

Tunnelma Sunfesteillä on vertaansa vailla, kun Naantalin venesatamaan kiinnittyy viikonlopun ajaksi upeita jahteja ja ilmapiiri rannassa on käsinkosketeltavan ainutlaatuinen. Viikonlopun kruunaa Kirkkopuiston huikeat keikat ja musiikin ilotulitus ainutlaatuisessa ympäristössä”, kuvailee tapahtuman järjestämisestä vastaava United Festivals Oy:n Henri Kulmala.

Perjantaina 5. elokuuta lavalle nousevat Lauri Tähkä, Bonnie Tyler (UK), Reino Nordin, Wake The Nations ja Niki’s Project. Lauantaina 6.8. vuoronsa saavat Jason Donovan (AUS), Sanni, Boney M. (GER), Suurlähettiläät ja Tommi Läntinen. Kirkkokonserteissa nähdään perjantaina Waltteri Torikka ja lauantaina Jarkko Ahola.

Lauri Tähkä saapuu elokuussa Naantali Sunfesteille. Kuva: Ville Juurikkala

Sunfestien VIP-palvelut ovat huippuluokkaa

Naantalin Kaivohuone valmistaa jälleen tänä vuonna herkullisen VIP-illallisen Kaivohuone VIP -pääsylipun hankkineille asiakkaille. Kyseinen lippuluokka on ollut loppuunmyytynä kahtena edellisenä vuonna. VIP-lippu oikeuttaa lisäksi pääsyyn PRIORITY-aluelle, josta keikkoja voi seurata päälavan läheisyydestä, tapahtuma-alueen parhailta paikoilta.

Naantalin Kaivohuone palvelee elokuussa Naantali Sunfestien VIP-asiakkaita.

Pääsylippujen myynti on alkanut – loppuviikon ajan tarjolla edulliset liput

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Tarjolla on päivälippujen ja kahden päivän festarilippujen lisäksi PRIORITY-lippu ja illallismenun sisältävä Kaivohuone VIP -lippu. Perjantaista sunnuntaihin 11.-13.3. käynnissä on lippukampanja, jonka ajan festariliput ovat myynnissä huippuedulliseen hintaan. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Esiintyjät:

Pe 5.8.
Lauri Tähkä
Bonnie Tyler (UK)
Reino Nordin
Wake The Nations
Niki’s Project

Kirkkokonsertti:
Waltteri Torikka

La 6.8.
Jason Donovan (AUS)
Sanni
Boney M. (GER)
Suurlähettiläät
Tommi Läntinen

Kirkkokonsertti:
Jarkko Ahola

www.naantalisunfest.fi
www.facebook.com/naantalisunfest
www.instagram.com/naantalisunfest
www.unitedfestivals.fi
www.facebook.com/unitedfestivalsfinland
www.instagram.com/unitedfestivalsfinland