Musiikki

Tiedote

Muumit valtaavat Hartwall Arenan joulukuussa!

Alkuperäinen Muumilaulujen esittäjä Benny Törnroos järjestää Benny Törnroos ja Muumipeikon tähtihetki - jättikonsertin Hartwall Arenalla 15.12.2019.

Katso tarjolla olevat liput

Muun muassa Muumilaakson tarinoita –animaatiosarjan rakastetun tunnuskappaleen Käy Muumilaaksoon niin suomeksi kuin ruotsiksikin laulanut Benny Törnroos johdattaa Muumit joulukuussa Hartwall Arenan lavalle. 90-luvulta saakka yhdessä Muumien kanssa esiintynyt Törnroos lupaa Hartwall Arenan Benny Törnroos & Muumipeikon tähtihetki -jättikonsertin tarjoavan viihdettä kaiken ikäisille Muumi-faneille. Joulukuun 15. päivä järjestettävän Benny Törnroos & Muumipeikon tähtihetki –juhlakauden suuren Muumikonsertin liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa keskiviikkona 18. syyskuuta klo 12:00.

Benny Törnroos & Muumipeikon tähtihetki –juhlakauden suuri Muumikonsertti koostuu kaikille tutuista muumilauluista, joita esitetään Benny Törnroosin johdolla. Konsertin aikana leikitään, lauletaan ja tanssitaan. Välillä myös jumpataan Muumipeikon, Muumipapan, Pikku Myyn, Nipsun sekä yllätysesiintyjän kanssa! Tyypillisesti Muumi-konserttien alusta alkaen tunnelma on katossa ja muumilaulut raikuvat täyttäen niin pienen kuin suuremmankin yleisön sydämet. Konsertti sopii kaikille vauvasta vaariin ja Törnroos Muumi-ystävineen toivottaakin kaikki tervetulleeksi mukaan Hartwall Arenan ainutlaatuiseen jättikonserttiin.

Helsingissä vuonna 1950 syntynyt Benny Törnroos on suomenruotsalainen laulaja ja näyttelijä. Yksi tunnetuimmista Törnroosin esittämistä kappaleista on Muumilaakson tarinoita -animaatiosarjan tunnuskappale, jonka hän esittää sekä suomen- että ruotsinkielisessä versiossa. Törnroos on esittänyt useita Muumi-aiheisia lauluja Benny Törnroos & Muumit -yhtyeensä kanssa. Vuonna 1992 ilmestynyt Lasten ikioma Muumi –levy myi kahdessa kuukaudessa kultaa ja on tähän päivään mennessä myynyt noin 130 000 kappaletta ollen Suomen eniten myyty lastenmusiikkilevy. Lastenlevyjen lisäksi Törnroos on toiminut mm. laulusolistina Country Express –kantriyhtyeessä ja konsertoinut Lasse Mårtensonin ja Calle Petterssonin kanssa. Muusikon töidensä ohessa Törnroos on työskennellyt vuodesta 1977 Yleisradiolle, jossa hän on tehnyt radio- ja televisio-ohjelmia ruotsiksi.

Benny Törnroos & Muumipeikon tähtihetki –juhlakauden suuri Muumikonsertti
Hartwall Arena
Sunnuntai 15.12 klo 13.00
Liput: Lippujen myynti alkaa Ticketmasterissa keskiviikkona 18.9. klo 12:00.
Hinnat alkaen 20 €, sylivauvat vanhempien sylissä maksutta. Konsertissa ei ole ikärajaa.

Muumipeikon tähtihetki

Järjestäjä: RH-Entertainment Oy / [email protected]