Musiikki

Tiedote

Mun nimi on SANNI

Sannin syksyn ainoa keikka Hartwall Arenalla 5.10.2018. Liput tulevat myyntiin tiistaina 6.2.2018 klo 9.00.

Katso tarjolla olevat liput

SANNIN SYKSYN AINOA KEIKKA HARTWALL ARENALLA 5.10.2018

Liput tulevat myyntiin tiistaina 6.2.2018 klo 9.00

SANNI palaa keikkalavoille ja järjestää syksyn ainoan keikkansa Hartwall Arenalla 5. lokakuuta. Energisistä live-esiintymisistään tunnettu SANNI villitsi Arenan jo kahdesti viime joulukuussa Vain elämää –konserteissa. Yleisö sai mykistyä kerta toisensa jälkeen, kun SANNI vakuutti yleisön karismaattisella esiintymisellään ja esitteli myös poikkeuksellista lahjakkuuttaan muusikkona soittamalla viulua, kitaraa ja banjoa. Nyt artisti saa vetää ensimmäisen oman keikkansa Hartwall Arenalla.

”Oon aivan liekeissä et saan vihdoin kertoa tän! Oon vetäny monia satoja keikkoja, duunannu levykaupalla musaa ja salaa miettiny et jonain päivänä vielä pääsen toteuttamaan mun pitkäaikasen unelman: Hartwall Arena –keikan. 5.10. tulee olemaan mun tähänastisen uran spesiaalein ilta.”

SANNI - Oo se kun oot (feat. Paperi T) [virallinen musiikkivideo]

SANNI on kiistatta yksi tämän hetken suosituimmista ja omaleimaisimmista popartisteista Suomessa. Hän säveltää ja sanoittaa itse biisinsä, joista moni on noussut megahiteiksi radioissa ja Spotifyssa. ”2080-luvulla” palkittiin vuoden 2015 parhaana kappaleena (Teosto-palkinto ja Emma-patsas). Vuoden 2016 alussa julkaistu ja sensaatiomaisen suosion saavuttanut ”Että mitähän vittua” –kappale keräsi kaikkien aikojen Spotifyn striimiennätykset ensimmäisten vuorokausien aikana. Hänen kaikki albumit ovat olleet menestyksiä: Lelu (2015) on ylittänyt platinamyyntirajan ja debyyttialbumi Sotke mut (2013) sekä viimeisin albumi SANNI (2016) ovat myyneet tuplaplatinaa. SANNI on dominoinut listoja myös Vain elämää –kappaleillaan. Muun muassa Juha Tapion ”Kelpaat kelle vaan” muuttui Sannin käsittelyssä mielettömäksi popanthemiksi, jossa on mukana erittäin poikkeuksellinen feat-artisti: Apocalyptica. Kappale nousi suoraan Spotifyn ykköseksi ja oli jo kolme viikkoa julkaisunsa jälkeen radioiden kuudenneksi soitetuin kappale. Artisti on valittu Emma Gaalassa vuoden naisartistiksi kahdesti, vuonna 2014 ja 2016.

 

Yllätyksiä ja uutta musiikkia

Sanni julkaisee uutta musiikkia maaliskuussa 2018. Matka kohti Hartwall Arenan keikkaa tulee sisältämään paljon yllätyksiä ja ennenkaikkea isoja biisejä.

”Oon älyttömän kiitollinen ja onnellinen mun faneista ja koko työryhmästä. Ollaan yhdessä saatu tää kaikki tapahtumaan. Näillä puheilla lupaan laittaa kaikki paukut siihen, että tästä illasta tulee juttu, jota voidaan kaikki tahoillamme ihmetellä vielä ikivanhoina golf-lipat päässä (koska why not) ja miettii et olipahan pirskeet. Tervetuloa. Tästä tulee mun tähänastisen elämän siistein juttu.”

Konsertin liput tulevat myyntiin tiistaina 6.2. klo 9.00 osoitteessa: www.ticketmaster.fi/sanni
Liput alkaen 39,90€ toimituskuluineen.

Sanni