Musiikki

Tiedote

Metal Capital Festival juhlitaan ensi kesänä Oulussa!

Historiallista ensimmäistä kertaa järjestettävä Metal Capital Festival juhlitaan Oulun Äimärautiolla 17.-18.6.2022.

Katso saatavilla olevat liput

Oulu on tunnettu vuosikymmeniä Suomen metallimusiikin pääkaupunkina ja Festivaalin tavoitteena on tehdä kerralla selväksi, että näin todellakin on! Kesällä näemme Metal Capital Festivaaleilla huikean kattauksen kotimaisia ja ulkomaisia artisteja.

Metal Capital Festivaalin artistikattausta löytyy osoitteesta www.metalcapital.fi.

Festivaalikokemuksena tavoitteenamme on tarjota kävijöillemme yksinkertaisesti Suomen paras festivaali. Festarialue on osin amfiteatterimainen, joten näkyvyys vierekkäin asetetuille päälavoille on loistava!”, Viestintä -ja markkinointijohtaja Samuli Lehtola toteaa.

Liput tulevat myyntiin 3.11.2021 klo 09:00. Vuodelle 2021 ostettu lippu käy sellaisenaan tämän vuoden festivaalille. Päiväkohtaisia lippuja voi halutessaan vaihtaa tai päivittää toiseen lippukategoriaan Ticketmasterin palvelupisteissä 28.2.2022 asti, mikäli kyseinen kategoria ei ole vielä loppuunmyyty.

Metal Capital Festivaalin kahdelle päivälle odotetaan ensimmäisenä vuotena jopa 20 000 juhlijaa.

Julkaistut artistit:

Ruoska, SDI (GER), Iron Savior (GER), Elaine (SWE), The Unguided (SWE), The Duskfall (SWE), Diablo, Terror (USA), Misery Index (USA), Antipope, Before The Dawn, Verikalpa, Lost Society, Face Of Our Time, Ill Niño (USA), Horna, Mors Subita, Scar Symmetry (SWE), Silver Bullet, Soilwork (SWE), Sonata Arctica, Eluveitie (SUI), Kursk, Eternal Tears Of Sorrow, Ethereal Sin (JPN), Mors Principium Est, Quake The Earth, Wolfheart, Raised Fist (SWE) ja Amaranthe (SWE).

Festivaali julkaisee vielä kolme pääesiintyjäkategorian Bändiä.

Liput:

Liput myynnissä nyt Ticketmasterissa!
Liput alk. 79,50€