Uutiset

Esittelyssä

Maksa liput turvallisesti – nyt myös MobilePaylla

Yhä useampi ostaa lippunsa verkossa, eikä ihme. Verkko-ostaminen on helppoa ja turvallista. Ja mikä parasta, se säästää aikaa ja paperia.

Ticketmasterin verkkokaupassa voit maksaa credit- ja debit-korttien, Apple Payn, Klarnan, PayPalin sekä verkkopankkimaksujen lisäksi nyt myös MobilePaylla.

Lue lisää maksutavoista

MobilePay on kasvattanut suosiotaan verkkomaksutapana vahvasti viime vuosina, ja se erottuu muista maksutavoista erityisesti nopeakäyttöisyydellään. Nyt MobilePay on käytettävissä maksutapana myös Ticketmaster Suomen verkkokaupassa.

Näin maksat liput MobilePaylla

  1. Varmista, että olet aktivoinut MobilePayn verkkomaksamista varten. Voit aktivoida verkkomaksamisen sovelluksen asetuksissa.
  2. Etsi haluamasi tapahtuma ticketmaster.fi -verkkokaupasta ja valitse liput, jotka haluat ostaa.
  3. Valitse maksuvaiheessa maksutavaksi MobilePay ja siirryt verkkokaupasta MobilePayn palveluun suorittamaan maksua.
  4. Syötä MobilePay-tiliin liitetty puhelinnumero kenttään. Tarkasta, että summa ja vastaanottaja ovat oikein.
  5. Saat puhelimeesi ilmoituksen maksun hyväksymistä varten. Kirjaudu MobilePayhin ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä oikealle.
  6. Maksun jälkeen liput ovat heti käytettävissäsi verkkokaupan käyttäjätililläsi. Jos valitsit lipun toimitustavaksi eTicketin, saat tilausvahvistuksen sekä liput myös sähköpostitse.

MobilePay yhdistää mobiilimaksun nopeuden ja korttimaksun turvan

Suomalaiset rakastavat verkkopankkimaksuja, ja Paytrailin mukaan verkkopankkimaksujen osuus kaikista verkkomaksutavoista on suurin.

Verkkopankkimaksu on luotettava ja turvallinen maksutapa. Mahdollisissa tapahtuman peruutus- ja siirtotilanteissa credit- ja debit-kortilla maksettujen tilausten rahojen palautukset ovat kuitenkin ripeämmin käsiteltävissä.

Verkkopankin kautta maksettujen tilausten peruutusten käsittely vaatii aina yhteydenoton tilaajaan, sillä palautuksen suorittamista varten palveluntarjoaja tarvitsee tilaajan tilinumeron. Virhemarginaali peruutuksen käsittelyssä voi kasvaa – tilaaja voi ilmoittaa epähuomiossa virheellisen tilinumeron, jolloin palautettu summa ei löydä tietään oikealle tilille.

Peruutus- ja palautustilanteissa kortilla maksetun tilauksen rahojen palautus on suoraviivaista. Rahat palautuvat automaattisesti tilauksen perumisen jälkeen sille kortille, jolla tilaus on maksettu.

MobilePay-tili on aina yhdistetty maksukorttiin, jolta veloitus tapahtuu. MobilePayssa yhdistyy siis korttimaksun turva sekä mobiilimaksun nopeus.

Osta liput tapahtumaan joustavasti

Festariliput pitäisi ostaa juuri nyt, mutta palkkapäivä on vasta parin viikon päästä? Ei hätää – Klarnan laskupalvelu sekä luottokorttimaksu antavat joustoa maksuaikaan.

Kulttuurieduilla voit maksaa useissa Ticketmasterin Lippukaupoissa ympäri maan. Useimpiin tapahtumiin voi tehdä verkkokaupassamme noutotilauksen, jolloin liput ovat noudettavissa ja maksettavissa kulttuuriedulla valitsemassasi Lippukaupassa.

Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapana käyvät American Expressin, MasterCardin ja Visan maksukortit, verkkopankkimaksut, Apple Pay, MobilePay, Klarna ja PayPal.


Lue uusimmat tapahtumauutiset.