Tiedotteet

Tiedote

Maailman suurin latinotähti Maluma Suomeen helmikuussa

Yli 75 miljoonaa someseuraajaa, loppuunmyydyt areenat ja 9 miljardia videonäyttöä ovat tehneet Malumasta tämän hetken seuratuimman latinoartistin.

Katso tarjolla olevat liput

Yli 25 miljoonaa kuulijaa yksinomaan Spotifyssä kuukausittain keräävä Maluma saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ensi helmikuussa. Helsingissä Hartwall Arenalla 19.2.2020 kuultava konsertti on osa kuuman kolumbialaistähden ensi vuoden 11:11 -kiertueen Euroopan-osiota.

Aiemmin tänä vuonna Madonnan Medellín-biisissäkin kuultu Maluma on vakuuttanut kuulijoita aiemmin vierailijana myös muun muassa Shakiran sekä Ricky Martinin biiseissä, ja miekkonen on tuttu kasvo myös kotimaansa televisiossa niin juontajana kuin näyttelijänäkin.

Madonna, Maluma - Medellín

Maluma voitti 2018 Latin Grammy -palkinnon F.A.M.E.-albumistaan ja on yksi sosiaalisen median suurimmista tähdistä tällä hetkellä keräten 75 miljoona seuraajaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Hänen videoitaan on katsottu netissä jo yli 9 miljardia kertaa, ja Youtube-kanavalla on tilaajiakin jo reilut 22 miljoonaa.

Kaksi vuotta sitten maailmaa kiertänyt Maluma World Tour keräsi yli miljoona myytyä lippua 105 maassa, ja nosti nuoren miehen samalla menestyneimmäksi latinotähdeksi. Mukana tällä kiertueella oli esimerkiksi loppuunmyyty Madison Square Gardenin keikka.

Suomeen saapuva 11:11 World Tour Live myi jo aiemmin tänä vuonna suuret keikkapaikat loppuun useissa Euroopan maissa, ja tähän mennessä shown on nähnyt 200 000 kuulijaa. Silmiähivelevien erikoistehosteiden ohella kiertuetta värittävät upea livebändi sekä kaksitoista tanssijaa.

Kiertueen liput tulevat myyntiin torstaina 31.10.2019 kello 10.00 Ticketmasterissa.

Konsertin tuo Suomeen Pragma Production.

www.instagram.com/maluma
www.facebook.com/MALUMAMUSIK 
https://twitter.com/maluma 
Youtube
Snapchat: malumaworld
maluma.online

Maluma