Musiikki

Lippupalvelu osana suomalaista elämyshistoriaa jo 70 vuotta

70 vuotta täyttävä Lippupalvelu on tarjonnut suomalaisille ikimuistoisia elämyksiä jo monessa eri sukupolvessa. Sotainvalidien veljesliiton vuonna 1945 perustamalla Lippupalvelulla on nykyisin vahva kansainvälinen ulottuvuus osana Ticketmasteria ja maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainmentia.   

Muistatko Jimi Hendrixin esiintymisen Kulttuuritalolla vuonna 1967? Olitko mukana hurraamassa Tiina Lillakin keihäskultaa yleisurheilun MM-kilpailuissa Helsingissä vuonna 1983? Tai tunnelmoitko Cheekin loppuunmyydyillä stadionkeikoilla viime syksynä? Suomalaisen lipunmyyntialan pioneeri Lippupalvelu on ollut kosketuksessa suomalaisten elämyksiin ja vapaa-aikaan jo vuosikymmenien ajan.

Osana kansainvälistä Ticketmaster -konsernia Lippupalvelu tuo myös ulkomaiset tapahtumat entistä lähemmäs suomalaista yleisöä.

Suomalaiset liikkuvat yhä enemmän maailmalla. Esimerkiksi matka Lontooseen viihdyttävän teatterielämyksen tai ikimuistoisen valioliigaottelun pariin kestää vain muutaman tunnin. Vastaavasti kotimaiset hienot tapahtumat ovat aiempaa helpommin myös ulkomaisten fanien ulottuvilla. Ticketmasterin järjestelmien avulla pystymme tarjoamaan lippuja yhä kasvavaan määrään tapahtumia helposti ja nopeasti, myös kansainvälisellä tasolla”, kertoo Lippupalvelun toimitusjohtaja Ari Kuokkanen.

70-vuotisen historiansa aikana Lippupalvelu on oppinut tuntemaan suomalaiset ja suomalaisen vapaa-ajan läpikotaisin. Ymmärrystä täydentää nykyisin Ticketmasterin jykevä analytiikkakoneisto. Tämä hyödyttää paitsi tapahtumanjärjestäjiä myös kuluttajia, sillä elämysvalikoima niin musiikin, urheilun kuin kulttuurinkin piirissä laajenee. Viime vuoden aikana Lippupalvelu välitti liput yli 10 000 eri tapahtumaan.