Ticketmaster

Lippupalvelu on nyt Ticketmaster Suomi

Ticketmaster Suomi – nimenmuutoksen myötä enemmän ja parempia elämyksiä

Uusi vuosi toi mukanaan uudistuksia myös suomalaisella lipunmyyntirintamalla: vuodenvaihteesta eteenpäin Lippupalvelu on tunnettu Suomessa nimellä Ticketmaster Suomi. Uuden nimen myötä Ticketmaster Suomi saa käyttöönsä myös vahvan kansainvälisen brändin järjestelmät, joiden avulla tapahtumakävijöille voidaan jatkossa tarjota yhä enemmän ja parempia elämyksiä, niin Suomessa kuin maailmalla.

Lippupalvelu, jonka Sotainvalidien Veljesliitto perusti vuonna 1945 on ollut mukana suomalaisissa elämyksissä jo yli 70 vuoden ajan. Vuosien varrella avainasemaan ovat nousseet palvelun luotettavuus ja turvallisuus sekä ensiluokkainen lipunmyyntikokemus, jonka myötä Lippupalvelu on noussut alan tunnetuimmaksi toimijaksi Suomessa. Ticketmaster Suomi tulee jatkamaan samalla tiellä: yrityksen työntekijät, jotka ovat itsekin intohimoisia tapahtumakävijöitä tulevat jatkossakin palvelemaan suomalaista tapahtumakansaa toimitusjohtaja Ari Kuokkasen johdolla.

Ticketmaster Suomi

-Olemme innolla odottaneet tämän uuden aikakauden alkua ja sitä, että saamme jakaa sen yhdessä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa. Tulemme jatkossakin olemaan perinteikäs ja pitkän historian omaava yritys, mutta samalla tuomme myös kansainväliset tapahtumat ja elämykset osaksi suomalaisten tapahtumakävijöiden arkea, helposti ja luotettavasti. Logossamme Lippupalvelun perinteikäs ja arvokas nimi tulee kulkemaan mukana vielä jatkossakin, ja suomalaisille tutut lipunmyyntikanavat säilyvät ennallaan, kertoo Ticketmaster Suomen toimitusjohtaja Ari Kuokkanen.

Koska tulevaisuutta ei olisi ilman menneisyyttä, tulee Ticketmaster Suomi kunnioittamaan perustajiensa työtä myös jatkossa. Marraskuussa Sotainvalidien Veljesliittoa muistettiin lahjoituksella, ja tarkoituksena on huolehtia heidän hyvinvoinnistaan myös tulevaisuudessa. Tämä tapahtuu esimerkiksi tarjoamalla heille mahdollisuuden osallistua eri tapahtumiin.

Lippupalvelu on nyt Ticketmaster Suomi

Nimenmuutoksen myötä Ticketmaster Suomi ja suomalaiset tapahtumanjärjestäjät pääsevät hyödyntämään entistä paremmin Ticketmaster-konsernin tarjoamia mahdollisuuksia, kuten kansainvälisen tason lipunmyyntijärjestelmiä ja markkinointiratkaisuja. Lisäksi Pohjoismaiden johtava viihteen kanta-asiakasklubi tunnetaan jatkossa nimellä Ticketmaster Events Club.

-Lipunmyyntijärjestelmämme on jo entisestään huippuluokkaa. Olemme kehittäneet järjestelmäämme jatkuvasti taataksemme asiakkaillemme onnistuneen, turvallisen ja luotettavan ostotapahtuman. Jatkossa suunta on vain ylöspäin, 70 vuotta palvelua on tehnyt meistä mestarin, Kuokkanen iloitsee.

Ticketmaster Suomi

Lippupalvelu perustettiin Sotainvalidien Veljesliiton toimesta vuonna 1945, ja vuodesta 2004 olemme olleet osa Ticketmasteria. Nyt Lippupalvelu on Ticketmaster Suomi: 70 vuotta palvelua teki meistä mestarin. Olemme maailman johtavin lipunvälittäjä, ja 70 vuoden kokemuksella se tarkoittaa enemmän ja parempia tapahtumia. Ticketmaster on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 450 miljoonaa lippua teatteri-, kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin yli 20 maassa. Lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. Tämä kokonaisuus takaa ensiluokkaisen osaamisen, näkemyksen ja asiantuntemuksen lipunvälitystoiminnan maailmasta – maailmasta, joka tuottaa elämyksiä, kokemuksia ja unelmia. www.ticketmaster.fi