Musiikki

Tiedote

Limp Bizkit Qstockiin – päiväkohtainen ohjelma julki

Festivaalin muita tuoreita kiinnityksiä ovat Blind Channel, Arppa, Gettomasa, ibe, Paleface & Räjähtävä Nyrkki, Pihlaja, Pyhimys, Ruusut, Vesta ja Xysma.

Katso saatavilla olevat liput

Yhdysvaltalainen nu metal -jättiläinen Limp Bizkit on oululaisen Qstock-festivaalin lauantain pääesiintyjä. Limp Bizkit tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuosituhannen vaihteen pitkäsoittojen Significant Otherin ja Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Waterin myötä. Yhtyeen lokakuussa julkaistu kuudes studioalbumi Still Sucks on saanut maailmalla hyvän vastaanoton.


Saapumisensa Qstockiin ovat niin ikään vahvistaneet kovassa nousukiidossa oleva saksalainen metalcore-ryhmä Eskimo Callboy, 70-luvun raskaan rockin suuntaan kumartava ruotsalais-saksalainen Lucifer ja ensimmäistä kertaa Qstockissa nähtävä kotimainen power metal -ylpeys Stratovarius.

Festivaalin muita tuoreita kiinnityksiä ovat Blind Channel, Arppa, Gettomasa, ibe, Paleface & Räjähtävä Nyrkki, Pihlaja, Pyhimys, Ruusut, Vesta ja Xysma.

Qstockin päiväkohtainen ohjelma toistaiseksi varmistuneiden esiintyjien osalta löytyy festivaalin kotisivulta osoitteesta www.qstock.fi/ohjelma/

Qstockin kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä Ticketmasterin myyntikanavilla.

Qstock 2022 järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 29.-30.7.2022. Qstock on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä Suomen suurimmista festivaaleista, ja se on ollut loppuunmyyty jo kahdeksana kertana peräkkäin.

Esiintyjät:

Pe 29.7.:
Haloo Helsinki!, SANNI, Blind Channel, Eskimo Callboy (DE), Beast In Black, Lucifer (SE / DE), Anssi Kela, Thundermother (SE), Arppa, Gettomasa, Mokoma, Mouhous, Paleface & Räjähtävä Nyrkki, Pyhimys, Radiopuhelimet, Vesta ja VIIVI.

La 30.7.:
Limp Bizkit (US), Antti Tuisku, Lauri Tähkä, JVG, Vesala, BEHM, Stratovarius, Gasellit, ibe, Maustetytöt x Agents, Nelli Matula, Olavi Uusivirta, Pihlaja, Ruusut, Ursus Factory ja Xysma.