Musiikki

Tiedote

Legendaarinen yhdysvaltalaisyhtye HEART ensimmäistä kertaa Suomeen!

Yhdysvaltalaisyhtye HEART esiintyy Helsingin Jäähallissa 25.6.2024. Liput myyntiin pe 2.2. klo 10 Ticketmasterilla.

Katso saatavilla olevat liput

Vancouverissa vuonna 1973 perustettu HEART on ilmoittanut lähtevänsä kiertueelle viiden vuoden tauon jälkeen. Odotettu Royal Flush -kiertue käynnistyy huhtikuussa Yhdysvalloista ja tuo arvostetun rockyhtyeen ensivisiitilleen Suomeen kesäkuussa.

Helsingin jäähallissa tiistaina 25. kesäkuuta kuultavassa konsertissa on luvassa ajattomia klassikoita ja hittejä vuosien varrelta. Konsertin My Live Nation -ennakkomyynti käynnistyy torstaina 1. helmikuuta klo 10.00. Tarkemmat ohjeet ennakkomyynnistä alla.

.. a satisfying 90-minute celebration of some of rock’s greatest riffs.”

Seattle Times

Yhdysvaltalaisyhtye HEART on ansainnut maailmanlaajuista tunnustusta lähes viisi vuosikymmentä kestäneellä urallaan. Ikoniseen asemaan noussut bändi on myynyt urallaan yli 35 miljoonaa albumia maailmanlaajuisesti ja sen nimissä on kaksikymmentä Top 40:een noussutta singleä. Muun muassa Magic Man, Barracuda, Crazy On You ja These Dreams -hiteistään tunnettu yhtye kutsuttiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2013. HEARTin nykyiseen kokoonpanoon kuuluvat Nancy WIlson  (kitara, taustalaulu, laulu),  Ann Wilson (laulu ja huilu), Ryan Wariner (kitara), Ryan Waters (kitara), Paul Moak (kitara, koskettimet ja taustalaulu), Tony Lucido (basso ja taustalaulu) ja  Sean T Lane (rummut).  

Olemme kaikki todella innoissamme ja valmiina lähtemään tien päälle tänä vuonna esiintyäksemme omistautuneille faneillemme. Bändin poikkeukselliset lahjakkuudet – Ryan, Ryan, Paul. Tony ja Sean -tuovat aivan uuden energian Heartin live-esiintymisiin.

Kertoo Heartin vokalisti Ann Wilson

Olen todella ylpeä bändimme kasaamasta livesetistä ja odotan innolla kohtaamistamme yleisön kanssa. Emme malta odottaa, että pääsemme jakamaan musiikkimme kaikkien kanssa ja juhlimaan yhdessä energisen rock-keikan äärellä.

Nancy Wilson jatkaa

HEART-konsertin liput

HEART (USA)
Ti 25.6.2024 Helsingin jäähalli
Ovet klo 19

Myyntiin perjantaina 2.2. klo 10 Ticketmasterissa.
Liput palvelumaksuineen alkaen 59,00 €
My Live Nation -ennakkomyynti rekisteröityneille jäsenille to 1.2. klo 10 – 22.00.
Rekisteröidy osoitteessa: livenation.fi/register