Musiikki

Tiedote

Lauri Tähkä nähdään keväällä 2022 areenakeikalla Gatorade Centerissä

Suomen energisimpiin ja karismaattisimpiin live-esiintyjiin kuuluva Lauri Tähkä nähdään keväällä 2022 kahdella isolla areenakeikalla. Tähkä esiintyy Turun Gatorade Centerissä lauantaina 2. huhtikuuta.

Katso saatavilla olevat liput

“Kaiken kokemamme jälkeen ihmisillä on palava halu livekeikoille ja meillä kova ikävä yleisöä. Siksi on hienoa päästä tarjoamaan kaksi kunnon showta mahtavissa puitteissa. Nämä konsertit tulevat olemaan erityisiä, koska ne ovat ensi kevään ainoat isot keikkamme. Tunnelma tulee varmasti olemaan korkealla ja tunnelataus vahva”, kertoo Lauri Tähkä.

Lauri Tähkän viimeisin albumi Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Albumilta julkaistut singlet Mä en pelkää, Palavaa vettä ja Mustaherukan tuoksuinen tyttö ovat kahdessa vuodessa nousseet radioiden kestosuosikeiksi ja koko Suomen tuntemiksi klassikoiksi.

Myös tulevalta albumilta on jo saatu kuulla ensimmäiset maistiaiset. Maaliskuussa julkaistu Aavikko on kasvanut nopeasti valtaisaksi radiohitiksi ja palkittu Kuukauden radiobiisinä. Tuorein single Keskiyön Cowboy julkaistiin elokuussa, ja kappale on saanut yleisöltä loistavan vastaanoton.

Lauri Tähkä - Keskiyön Cowboy (Virallinen musiikkivideo)

Tapahtuman turvallisuus

Tapahtumajärjestäjä seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuus on korkeimpana prioriteettinamme.

Järjestäjä varaa oikeuden tehdä tapahtumaan tarvittavia muutoksia varmistaakseen tapahtuman turvallisuuden ja edellyttää asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia.

Mikäli tapahtumaan tulee muutoksia, lipunvälittäjä on asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse. Tarkemmat tiedot käytännön järjestelyistä löytyvät ennen tapahtumaa osoitteesta livenation.fi.

Tapahtumajärjestäjä: Live Nation Finland ja Raikuli Live

Konsertti

Lauri Tähkä
La 2.4.2022 Gatorade Center, Turku
Ovet klo 18

Liput

Myyntiin pe 12.11. klo 12 Ticketmasterissa

Turun Gatorade Centerin konserttiin palvelumaksuineen alk. 49,50 €.

Tapahtumaan on saatavilla myös VIP-paketteja.

Lisätiedot

https://lauritahka.fi/
https://www.facebook.com/LauriTahkaVirallinen
https://www.instagram.com/lauri.tahka
https://www.youtube.com/user/LauriTahkaVEVO
https://twitter.com/LauriTahka

www.livenation.fi
www.raikulilive.fi