Musiikki

Tiedote

Latinomusiikin supertähti J Balvin Suomeen toukokuussa

Reggaetonin suunnannäyttäjä J Balvin Helsingin Jäähallissa 16.5.2024. Liput myyntiin pe 1.12. klo 10.

Katso saatavilla olevat liput

Karismaattinen kolumbialainen reggaeton-supertähti J Balvin saapuu konsertoimaan Suomeen toukokuussa 2024 Que Bueno Volver a Verte -kiertueellaan. Kiertue tuo artistin isoille sisäareenoille 20 eurooppalaiskaupunkiin.

Suomessa J Balvin esiintyi ensimmäistä kertaa vuoden 2019 Ruisrockissa. Helsingin Sanomat julisti tuolloin (8.7.2019) keikan festivaalien parhaaksi.

Helsingin konsertin liput tulevat myyntiin perjantaina 1.12.2023 klo 10.00 Ticketmasterilla. Konsertin My Live Nation -ennakkomyynti käynnistyy torstaina 30.11.2023 klo 10.00. Katso ohjeet ennakkomyyntiin artikkelin lopusta.

J Balvin – Que Bueno Volver a Verte

Que Bueno Volver a Verte -iertue on jatkoa artistin kesäkiertueelle, jonka tiimoilta hän esiintyi useiden loppuunmyytyjen festivaalien pääesiintyjänä mm. Ranskassa, Espanjassa, Sveitsissä, Singaporessa ja Australiassa.

Ensi vuoden Euroopan areenakiertue vierailee Suomen lisäksi Saksassa, Sveitsissä, Italiassa, Itävallassa, Alankomaissa, Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Liettuassa, Ranskassa, Belgiassa, Luxemburgissa, Espanjassa, Portugalissa ja Englannissa. 

Latinodiggarit, en malta odottaa, että tapaamme jälleen! Meillä on ollut niin hauskaa yhdessä, että tämä on otettava uusiksi. Olen innoissani päästessäni ensi vuoden kiertueelle täysin uuden show’n ja uuden musiikin kanssa. Meillä on tarjota jotain todella ainutlaatuista, enkä malta odottaa, että pääsen paljastamaan uutta musiikkiani, jonka parissa olemme työskennelleet. Pysy ajan tasalla kiertuetiedoista ja ota minuun yhteyttä WhatsAppilla tai tekstiviestillä numeroon +1 917 920 5445

artisti sanoo.

Globaali supertähti

Kolumbiasta kotoisin oleva J Balvin on globaali supertähti, joka on noussut maailmanlaajuisesti 10 eniten striimatuimman artistin joukkoon. Maailman suosituimpien ja striimatuimpien artistien joukkoon lukeutuvan reggaetonin suunnannäyttäjän levyjä on myyty yli 35 miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu lukuisilla palkinnoilla, mukaan lukien Billboard Music Awards, American Music Awards ja Latin GRAMMY.

Artisti tunnetaan parhaiten uransa isoimmasta hitistä Mi Gente, jota on striimattu globaalisti useita miljardeja kertoja. Suomessa platinarajan ylittänyt single nousi suomalaisradioiden kärkikymmenikköön ja Spotifyssa sijalle kaksi.

Faneja ympäri maailmaa kerännyt J Balvin suhtautuu intohimoisesti musiikkiin, muotiin, taiteeseen ja mielenterveysasioihin, joiden eteen hän tekee töitä. Mies julkaisi hiljattain hyvinvointiappi Oyen, joka tarjoaa mielenterveyttä tukevia harjoituksia sekä englanniksi että espanjaksi.

Viihteen, muodin ja digitaalisen kulttuurin aallonharjalla oleva artisti on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa pysäyttämätön voima ja inspiraation lähde nouseville taiteilijoille, yrittäjille ja koko latinalaiselle yhteisölle. 

J Balvin, Willy William – Mi Gente

J Balvin -konsertin liput

Helsingin konsertin virallinen lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterilla perjantaina 1.12.2023 klo 10.

My Live Nation -ennakkomyynti on käynnissä rekisteröityneille jäsenille to 30.11. klo 10.00 – 1.12. klo 9.00. Rekisteröidy ennakkomyyntiin osoitteessa livenation.fi/register.

Liput maksavat palvelumaksuineen alkaen 49,90 €. Lipputilaukseen lisätään tilauskohtainen tilausmaksu alk. 1,50 €.

J Balvin (CO)
To 16.5.2024 Helsingin jäähalli
Ovet klo 18


Lue lisää tapahtumauutisia.