Festivaali

Lapin festivaalikesä tulee taas!

Ensi kesänä aikuiselle väelle on Lapissa tarjolla peräti kolme erilaista festivaalia, kun Pohjois-Suomen suurimman tapahtumajärjestäjä Eventmedian festivaalit palaavat viihdyttämään kotimaisen musiikin ystäviä. Santa Open Airissa, Twin City Festivalilla ja Satama Open Airissa nähdään yhteensä yli 50 keikkaa.

Aurinkoa, kylmää juomaa, loistavia artisteja ja ihanaa seuraa – siitä on Lapin festivaalikesä tehty! Eventmedia laajentaa Satama Open Airista tutun ystävänpäiväkampanjan ensimmäistä kertaa kaikkiin kaupunkeihin.

Nyt koko festaripoppoolle kahden päivän liput yhden päivän hinnalla 14.2. saakka tai niin kauan kuin lippuja riittää.

Liput myy Ticketmaster sekä Oulun, Kemin, Tornion ja Rovaniemen Prismat.


Santa Open Air 2023

💚Lapin festivaalikesän avaa Santa Open Air

Lapin festivaalikesän avaa 7.-8.7. Rovaniemellä juhlittava Santa Open Air, jossa lavalle nousevat parhaat iskelmätähdet.

Santa Open Air on muuttanut kesän alkuun ja ulkoilmaan. Aikuisille hyvän ruoan ja juoman ystäville suunnattu festivaali tuo Rovaniemen kesään parhaat iskelmä- ja poptähdet.

Lapin pääkaupungissa lavalle nousevat Juha Tapio, Laura Voutilainen, Ida Paul & Kalle Lindroth, Michael Monroe, Olli Halonen, Happoradio, Jonne Aaron, Neon2 ja monta muuta myöhemmin julkaistavaa artistia.

Santa Open Air
7.-8.7.2023
Rovaniemi


Twin City Festival 2023

💙Twin City Festival juhlitaan Torniossa

Kesän parhaat juhlakarkelot eli Twin City Festival juhlitaan Torniossa tutulla paikallaan 21.-22.7. ja paikalla ovat parhaat biletähdet.

Twinkkarin ohjelmisto on aikaisempina vuosina koostettu parhaista biletähdistä, ysäritahdeista sekä lavatanssien kuninkaallisista. Sama teema jatkuu ja yleisö saa mitä toivoo – tänä vuonna bileet tarjoavat Erika Vikman, Michael Monroe, Teflon Brothers, Yölintu, Matti ja Teppo, Teleks, Mikko Alatalo, Waldo´s People, Petri Nygård ja monta muuta myöhemmin julkaistavaa artistia.

Twin City Festival
21.-22.7.2023
Aineen puisto, Tornio


Satama Open Air 2023

🧡Satama Open Air tuo lavalle kotimaiset tähdet

Viime vuonna ennätysaikaisin loppuunmyyty Kemin Satama Open Air juhlitaan taas 4.-5.8.2023 ja lavalla nähdään parhaat kotimaiset tähdet.

Satama Open Air oli aikoinaan ainoa Lapin vain aikuisten kesken juhlittava festivaali. Satama Open Air onkin ollut loppuunmyyty jo yli viisi vuotta putkeen ja sen ansiosta myös Santa ja Twinkkarit ovat tulleet viihdyttämään aikuista festivaalikansaa.

Satamassa 2023 viihdytyksestä vastaavat Juha Tapio, The 69 Eyes, Gettomasa, Elastinen, Laura Voutilainen, Ismo Alanko, BESS, KUUMAA, Roope Salminen ja Koirat, Maustetytöt, Samuli Putro ja monet muut myöhemmin julkaistavat artistit.

Satama Open Air
4.-5.8.2023
Ruutinrannan puisto, Kemi


Lue lisää festivaaliuutisia.