Tiedotteet

Tiedote

Koe suurien tunteiden SuomiLOVE Hartwall Arenalla

Huippusuosittu SuomiLOVE valloittaa jälleen Helsingin Hartwall Arenan. Koe rakastetun SuomiLOVEn yllätyksellinen loppuhuipennus livenä karkauspäivänä lauantaina 29.2.2020.

Katso tarjolla olevat liput

Liput tulevat myyntiin Ticketmasterissa huomenna sunnuntaina 22.12. kello 9.

Suuria tunteita LOVEbandin säestämänä tulkitsevat mm. Kaija Koo, Ellinoora, Reino Nordin, Anssi Kela, Robin Packalen ja Krista Siegfrids.

Lisää artistijulkistuksia on vielä luvassa ennen päätöskonserttia. Konsertissa nähdään myös lukuisia yllätysesiintyjiä. Mukana on myös tuttu juontajakaksikko Jenni Pääskysaari ja Mikko Kuustonen sekä tietenkin LOVEband.

Suurien tunteiden SuomiLOVE koskettaa tarinoillaan ja taidokkailla musiikkielämyksillä. SuomiLOVE on rakkauden ja ystävyyden lähettiläs, joka välittää tarinoita elämästä. Kaikki kappaleet liittyvät tarinoiden myötä rakkauteen ja välittämiseen.

Ako Kiisken johtama LOVEband saa vahvistusta, kun Osmo Ikosen lisäksi yhtyeeseen liittyvät vahvaääninen Hanna Pakarinen sekä sielukas tulkitsija, Eva & Manu -duosta tuttu laulaja-lauluntekijä, Eva Louhivuori. Kokonaisuuden kruunaavat Vantaan Viihdeorkesteri ja Higher Ground.

KONSERTTI:

SuomiLOVE
La 29.2.2020 Hartwall Arena, Helsinki
Huomioithan että kyseessä on suora tv-lähetys, joten olethan ajoissa paikalla.

18.30 Pääovet auki; Show & Dinner ja VIP-paketit
20.00 Ovet auki saliin
20.30 Yleisön ohjeistus salissa suoraa lähetystä varten
21.15-23.15 Konsertti. Suora televisiolähetys, ei väliaikaa.

LIPUT:

Myyntiin su 22.12. klo 9, Ticketmaster
Palvelumaksuineen alkaen 49 / 59 / 69 euroa. Osta liput tästä.
Myynnissä myös VIP-paketteja.

SuomiLOVE