Musiikki

Tiedote

Kaija Koon superkonsertti palaa Hartwall Arenalle

Suomen oma supernainen Kaija Koo esiintyy 30. marraskuuta 2018 Hartwall Arenalla.

Katso tarjolla olevat liput

Superkonsertillaan Arenan valtaava Kaija Koo odottaa illalta suuria tunteita ja yhteislaulun hurmosta. Ainutlaatuinen konsertti tulee sisältämään rakastettujen klassikkokappaleiden lisäksi myös yllätyksiä uran varrelta. Lipunmyynti alkaa ma 3.9. klo 16.00.

”Jäi järisyttävän hienot fiilikset edellisistä Arena konserteistani. Laulan elämästä ja rakkaudesta niin kauan kuin henki kulkee, lavalla annan aina kaikkeni. Nyt tuntui oikealta hetkeltä palata takaisin Hartsulle ja viedä Superkonserttini uudelle tasolle. Minulla on ainutkertaisia ja yllättäviä suunnitelmia, jotka aion toteuttaa. Mahtavaa kokea tämä taas yhdessä. Lauletaan ihan hulluna koko talo nurin!!!!”, Kaija fiilistelee.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista naisartisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet Kaijan uraa alusta asti. Kesäkuussa Kaija julkaisi pitkästä aikaa uutta musiikkia, kun ”Paa mut cooleriin” ilmestyi yhdessä Reino Nordinin kanssa. Kappale esitteli Kaijasta aivan uudenlaisen puolen ja laittoi yleisön tanssimaan.

Kaija Koo on vallannut Hartwall Arenan omalla loppuunmyydyllä konsertillaan aikaisemmin vuosina 2014 ja 2015. Hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden Naissolisti-palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää –kaudella ja julkaissut useita jo legendaarisiksi muodostuineita hittikappaleita. Edellinen albumi, platinaa myynyt Sinun naisesi, julkaistiin marraskuussa 2016. Uutta musiikkia on luvassa vielä syksyn aikana.

Lipunmyyntiin pääset tästä.