Musiikki

Tiedote

JVG Hartwall Arenalle huhtikuussa

Suomen ylivertaisesti suosituin rap-yhtye JVG valloittaa Suomen areenat ensi keväänä. Perjantaina 3. huhtikuuta käynnistyvä kiertue huipentuu Helsingin Hartwall Arenalle lauantaina 25. huhtikuuta.

Katso tarjolla olevat liput

Ikärajattoman tapahtuman liput tulevat myyntiin maanantaina 16. joulukuuta klo 9 Ticketmasterissa.

Ollaan vajaan 10 vuoden aikana kierretty Suomen klubit ja festarit läpi useaan otteeseen sekä vedetty kolme omaa konserttia täydelle Hartwall Arenalle. Nyt pistetään vähän isompaa vaihdetta silmään. Tulevan kevään kiertue on ylivoimaisesti isoin ja näyttävin, mutta samalla myös haastavin rundimme tähän mennessä”,  valottavat suosikkiyhtyeen Jare ja VilleGalle tulevan kiertueen taustaa.

Jaren ja VilleGallen muodostama JVG on kiistatta Suomen suosituin rap-yhtye. Loppuunmyydyillä keikkasaleilla ja festivaalien päälavoilla kautta Suomen yleisömassat villitsevä JVG on juurruttanut paikkansa maamme ykkösnimien joukossa.

Kohta vuosikymmenen ajan niin radioiden soittolistoja kuin suoratoistopalveluiden kärkisijoja megahiteillään kuten “Ikuinen vappu”, “Tarkenee” ja “Hehkuu” hallinnut duo on murskannut ennätyksiä muun muassa Spotifyn striimatuimpana suomalaisena artistina. Useaan kertaan Emma-palkitun yhtyeen tuorein, kesäkuussa ilmestynyt albumi “RATA/RAITTI” on tähän mennessä myynyt tuplaplatinaa.

JVG Lauantaina 25.4.2020 Helsinki, Hartwall Arena

Liput myyntiin 16.12.2019 klo 9.00 Ticketmasterissa

Konsertti on ikärajaton.

www.facebook.com/jvgvirallinen
www.instagram.fi/jvgfi
www.fullsteam.fi