Musiikki

Tiedote

Justin Bieberin Justice maailmankiertue saapuu Helsingin Kaisaniemeen 9. elokuuta 2022

Justin Bieber ilmoitti tänään uusista päivämääristä paljon odotetulle Justice World Tour -kiertueelleen. Bieber kiertää toukokuusta 2022 maaliskuuhun 2023 asti viidellä mantereella, matkustaa yli 20 maahan ja esiintyy yli 90 kertaa.

Katso saatavilla olevat liput

Uudet päivämäärät seuraavat hänen äskettäin ilmoitettua 52-päiväistä 2022 Pohjois-Amerikan kiertuettaan, joka starttaa San Diegosta 18. helmikuuta. Jokainen ilta lupaa juhlaa sekä Justinille että hänen faneilleen, jotka ovat odottaneet uusia konsertteja siitä lähtien, kun pandemia syrjäytti aiemmin ilmoitetut vuoden 2020 keikat. Kansainvälinen kiertue alkaa toukokuussa 2022 Meksikosta ja jatkuu sen jälkeen Skandinaviaan elokuussa. Etelä-Amerikkaan, Etelä-Afrikkaan ja Lähi-itään kiertue saapuu syys- ja lokakuussa ja jatkuu sieltä Australiaan ja Uuteen-Seelantiin marras- joulukuussa ennen saapumistaan Britanniaan ja muualle Eurooppaan alkuvuodesta 2023.

Justice World Tour on nimetty Justinin uusimman hittialbumin Justice mukaan. Maaliskuussa 2021 julkaistu albumi debytoi striimatuimpana albumina 117 maassa. Albumi kappaleineen on vienyt jo globaalin pop-ilmiön täysin uusiin korkeuksiin.

”Justice” on kerännyt maailmanlaajuisesti lähes 9 miljardia striimausta, valtavien kansainvälisten hittien, kuten ”Anyone”, ”Lonely” ja ”Holy” siivittämänä. Ne keräsivät jo 2 miljardia striimausta ennen uuden albumin julkaisua. Näitä seurasi lisäksi albumin megahitti ”Peaches”, joka on kerännyt tähän mennessä yli 2,5 miljardia striimausta. Kid LAROIn kanssa tehty duetto ’Stay’ julkaistiin tämän vuoden heinäkuussa, ja siitä tuli kaikkien aikojen nopeiten miljardi suoratoistoa saavuttanut kappale Spotifyssa.

Liput

Liput maksavat alkaen 129€. Tapahtumaan on tulossa myyntiin myös Priority-, Fanzone- sekä VIP -lippuja.
Lipunmyynti alkaa perjantaina 19.11. klo 11:00 Ticketmasterissa.

Peruslippu 129€:
Oikeuttaa sisäänpääsyn alueelle.

Priority 159€ (K-18):
Oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle ja sen Priority-alueille. Priority-lipulla pääset sisään omaa sisääntulokaistaa sekä Priority -alueelle, josta on hyvä näkymä alueelle ja baarit henkilökuntineen.
Priority -liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa. Priority-alueen ikäraja on 18 -vuotta.

Fanzone 249€:
Oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle ja rajatulle Fanzone-aluelle aivan lavan edestä. Fanzone-lipulla pääset sisään omaa sisääntulokaistaa.

VIP 249€ (K-18):
VIP -lippu (K-18) oikeuttaa sisäänpääsyyn alueelle ja sen VIP-alueille. VIP-asiakkaana pääset sisään käyttämällä omaa VIP-sisääntulokaistaa. VIP-alueelta näet kentän kokonaisuutena parhaalla mahdollisella tavalla.

VIP tarjoaa useita eksklusiivisia palveluita, joihin kuuluvat mm. omat WC-tilat ja baarit henkilökuntineen. VIP-liput eivät sisällä ruokaa tai juomaa. VIP-alueen ikäraja on 18-vuotta. Lisätietoa palveluista on luvassa lähiaikoina.

Ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 17.11. klo 11:00. Weekend Festivalin uutiskirjeen tilaajille. Rekisteröidy https://www.wknd.fi/.