Uutiset

Esittelyssä

Joulun toivelista – löydä parhaat joululahjaideat 2023

Unohda tänä vuonna joulustressi ja tsekkaa nämä joululahjaideat. Löydät kaikki suosituksemme pukinkonttiin myös oppaastamme, johon pääset alta löytyvästä linkistä.

Katso kaikki lahjaideat

Hikikarpalot kihoavat otsalle ja toppatakki lämmittää ostoskeskuksen lämpötiloissa enemmän, kuin olisi tarve. Ostoskassit roikkuvat käsivarsilla ja ruuhka tiivistyy rullaportaisiin. Nopeatempoinen joulumusiikki kantautuu korviisi vauhdittaen stressin kehittymistä. ”Mitä sille siskonpojalle nyt taas keksisi jouluahjaksi…”, mietit. Jouluostosstressi, miten ihana tapa virittäytyä joulun tunnelmaan!

Suosittelemme lämpimästi heittämään hyvästit yllä kuvatuille tilanteille. Yhä useamman lahjansaajan joulun toivelista sisältää jotain ihan muuta kuin tavaraa. Mitä jos sukkien, lusikoiden ja pitkien kalsareiden sijaan antaisit joululahjaksi tänä vuonna jotain ihan muuta?

Joululahjaidea #1 – keikka- ja konserttiliput

Jos lahjansaaja on kovan luokan musadiggari, rento keikkafiilistelijä tai satunnainen konserttikävijä, liput keikalle tai konserttiin ovat hyvä valinta lahjasukkaan. Anna liput lahjaksi tai anna lipun lisäksi lahjaksi omaa seuraasi. Parhaita lahjojahan ovat yhteinen aika ja muistot.

Popin kuuntelijalle lahjapaketista esimerkiksi Ellinooran, Viivin, JVG:n tai Vesterinen Yhtyeineen -bändin keikalle paljastuvat keikkaliput ovat ikimuistoinen yllätys.

Onko lahjansaaja valikoiva ja tyylitietoinen musamakunsa suhteen? Liput indie pop rockin suunnannäyttäjä Mewin tai lahjakkaan ja tunnelmia musiikillaan maalailevan Lloyd Colen konsertteihin ovat varma valinta!

Jos lahjansaajan levyhyllyn ja striimaushistorian neula värähtelee siellä raskaammalla puolella, hän ilahtuu suosikkibändin keikkalipuista ikihyviksi. Metallijyrät Amaranthe ja Within Temptation heittävät isot jäähallikeikat ensi vuonna. Myös klubikeikkakalenterista löytyy rockareille pureksittavaa esimerkiksi VV:n ja Neljä Ruusua -bändin keikoilla.

Vai onko lahjansaaja haaveillut suosittujen orkesterien kausikorteista? Radion Sinfoniaorkesterin tai Helsingin Kaupunginorkesterin kevään kausikortit ovat haluttua tavaraa ja monen klassisen musiikin ystävän ykköstoive. Voit myös kurkata orkesterien konserttikalenterit ja napata liput RSO:n ja HKO:n lisäksi esimerkiksi Suomalaisen Barokkiorkesterin kevään konsertteihin.

Joululahjaidea #2 – festivaaliliput

Jos haluat antaa lahjansaajalle jotain, mitä odottaa into pinkeänä sekä jotain, mikä auttaa jaksamaan vuoden pimeiden ja kylmien kuukausien yli, paketoi lahjakääreeseen festariliput.

Varsinkin nuorten aikuisten osastolla joululahjalistan ykköstoiveena on liput Flow Festivalille. Ainutlaatuinen festivaali on trenditietoisten musadiggarien ykköskohde! Raskaan musiikin ystävät viihtyvät Tuska-festivaalilla ja Hellsinki Metal Festivalilla.

Jos haluat antaa lahjaksi jotain aivan uniikkia, kurkkaapa Natural High Healing Festival. Jos lahjansaajan sydän sykkii esimerkiksi hyvinvoinnille, joogalle, meditoinnille ja itsensä kehittämiselle, tämän festarin liput ovat nappivalinta pakettiin.

Joululahjaidea #3 – tekemistä koko perheelle

Mitäpä jos antaisit koko perheelle yhteisen joululahjan? Ensi vuonna nähdään taas mitä upeimpia show-tapahtumia, joiden taianomaisessa tunnelmassa viihtyy koko perhe.

Cavalluna hurmaa Helsingissä huhtikuussa upeilla hevosillaan ja akrobatiallaan, ja vuodesta toiseen katsomot täyttävä Disney On Ice taituroi jäällä. Messukeskuksen sisällä koettava sirkus ja tivoli -kombo Tsigaboom viihdyttää välipäivinä.

Joululahjaidea #4 – Lahjakortti elämyksiin

Lahjakortti on varma valinta läheiselle, jolla on jo kaikkea. Ticketmasterin lahjakortti avaa ovet tuhansiin tapahtumiin, ja lahjansaaja voi valita niiden joukosta juuri sopivan. Lahjakortti on muuten myös helppo hankkia. Voit ostaa sen netistä, ladata sopivan määrän arvoa ja laittaa mukaan oman viestisi.

Tiesitkö, että sähköisen lahjakortin voi myös ajastaa saapumaan vastaanottajan sähköpostiin juuri oikealla hetkellä? Fyysinen lahjakortti kulkee noin viiden arkipäivän kuluessa postitse kotiin.


Joulun toivelista

Katso joulun toivelistan kaikki parhaat poiminnat oppaastamme täältä. Löydät sieltä kaikki lahjaideat musadiggareille, kulttuurin ystäville ja koko perheelle. Paras juttu lahjalistassamme? Siellä ei ole tavaraa ja kaikki elämykset voi ostaa netistä!


Lue lisää tapahtumauutisia.